2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Sport

Nadal 680 nap után győzelemmel tért vissza a salakra

A 37 éves, 22-szeres Grand Slam-tornagyőztes spanyol klasszis a 2022-es Roland Garros-győzelme, azaz 680 nap után játszott ismét salakon. Nadal 680 nap után győzelemmel tért vissza a salakra
A sportolók véleményét kéri a kormány, hogy egy sportosabb nemzetet nevelhessen + videó

A sportolók véleményét kéri a kormány, hogy egy sportosabb nemzetet nevelhessen + videó

Sportszakmai országjárás indul Sportoló Nemzet címmel május elején. 2024. április 18.
Nem akárki vett röplabdapályát a Balassi Bálint Gimnázium tanulóinak

Nem akárki vett röplabdapályát a Balassi Bálint Gimnázium tanulóinak

Párját ritkító, a magyar és a nemzetközi szabványoknak megfelelő strandröplabda pályát adtak át Budapest XVII. kerületében. A megvalósításhoz kellett egy volt diák, Süllős Gyula, aki négymillió forintot adományozott az iskolát fenntartó Kelet-Pesti Tankerületi Központnak. 2024. április 16.
Macron: Ha úgy látjuk, hogy kockázatos, akkor vannak B és C terveink is

Macron: Ha úgy látjuk, hogy kockázatos, akkor vannak B és C terveink is

Több ezer sportolót hajókkal szállítják majd a Szajna kijelölt szakaszán, a francia kormány jelezte, biztonsági okokból a nézők nem juthatnak el ingyenesen az olimpia nyitóceremóniájára. 2024. április 15.
Olimpiai kvótát szerzett a magyar válogatott

Olimpiai kvótát szerzett a magyar válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott kvótát szerzett a párizsi olimpiára, miután a debreceni selejtezőtorna vasárnapi zárómeccsén 37-28-ra legyőzte Japánt, így hibátlan teljesítménnyel a tabella élén végzett. 2024. április 14.
Drámai esemény miatt félbeszakadt az Udinese-Roma találkozó

Drámai esemény miatt félbeszakadt az Udinese-Roma találkozó

A második félidő közepén félbeszakadt az Udinese-AS Roma találkozó az olasz labdarúgó-élvonal 32. fordulójában, miután a vendégek egyik játékosa összeesett a pályán. 2024. április 14.
Története során először bajnok a Leverkusen

Története során először bajnok a Leverkusen

A Bayer Leverkusen története során először megnyerte a német labdarúgó-bajnokságot, miután a 29. forduló zárómérkőzésén 5-0-ra legyőzte odahaza a Werder Brement, ezzel behozhatatlan előnyre tett szert a tabella élén. 2024. április 14.
Stankovic nélkül nyert Zalaegerszegen az FTC

Stankovic nélkül nyert Zalaegerszegen az FTC

A Dejan Stankovic vezetőedzőt nélkülöző Ferencváros 3-2-re győzött a Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén. 2024. április 14.
Újabb pofonba szaladt bele a Liverpool

Újabb pofonba szaladt bele a Liverpool

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool nagy meglepetésre hazai pályán 1-0-ra kikapott a Crystal Palace-tól az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában, ezzel lépéshátrányba került a bajnoki címért zajló versenyfutásban. 2024. április 14.
Piros Zsombor elvesztette a spliti tenisztorna döntőjét

Piros Zsombor elvesztette a spliti tenisztorna döntőjét

Az első helyen kiemelt, címvédő Piros Zsombor elvesztette a Splitben rendezett, 75 ezer euró összdíjazású salakpályás challenger-tenisztorna vasárnapi döntőjét. 2024. április 14.

Kós Hubert országos csúcsot úszott 100 méter háton

Kós Hubert 100 méter háton saját országos csúcsát megjavítva győzött a Pro Swim-sorozat San Antonióban zajló állomásán. 2024. április 14.

Nagy esély van rá, hogy ott lesz a magyar asztalitenisz páros a párizsi olimpián

A magyar duó a csehországi torna első, csütörtöki napján táblája elődöntőjében, majd pénteken a negyeddöntőjében búcsúzott, s mivel csak a négy győztes jutott ötkarikás indulási joghoz, lemaradt a direkt kvalifikációról. 2024. április 13.

Így elemezte ki a szakvezető a svédek felett aratott győzelmet

Szilágyi hangsúlyozta, a kezdeti élességet sikerült végig fenntartani, és az egész mérkőzésen megfelelő hittel kézilabdázott a válogatott. 2024. április 13.

A svédek legyőzésével nagy lépést tett Párizs felé a magyar válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól. 2024. április 12.

Kapás aranyéremmel zárta utolsó országos bajnokságát

Győzelemmel fejezte be pályafutása utolsó országos bajnokságát az úszó Kapás Boglárka, aki a Duna Arénában pénteken 800 méter gyorson diadalmaskodott. 2024. április 12.

Úszó ob - Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

A világ idei harmadik legjobb idejével nyert pénteken Milák Kristóf 100 méter pillangón a Duna Arénában rendezett úszó országos bajnokságon. 2024. április 12.

Magyarország már 130 kvótával vagy részvételhez szükséges szinttel rendelkezik az olimpiára

A listát látva máris dagadhat a keblünk a büszkeségtől. 2024. április 11.

Elhunyt O.J. Simpson

A sportoló Simpson filmszerepeiről is híres volt, így például a Csupasz pisztoly című sorozatban is alakított. 2024. április 11.

Kubatov Gábor: Bajban is lehet számítani a B-középre

A Paks elleni meccsen egy ember rosszul lett, a Fradi szurkolói pedig azonnal segítséget kértek a mentősöktől. Több száz torokból zúgott egyszerre a mentőt, mentőt kiáltás. Ennek köszönhető, hogy nem lett nagyobb baj – írja Fecebook-bejegyzésében Kubatov Gábor. 2024. április 09.

Újabb két pontot levontak az Evertontól

A pénzügyi szabályok megsértése miatt újabb két pontot levont az Everton csapatától a labdarúgó Premier League vezetősége. 2024. április 08.

Kiderült, hogy kikkel biztos nem kerül egy csoportba a magyar válogatott az Eb-n

A magyar női kézilabda-válogatott a debreceni A csoportban szerepel majd a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. 2024. április 08.

A Fradi a végére hagyta a legjobbat – 1:0 lett a javára

A hajrához érve egyre inkább úgy tűnt, eldöntetlen marad a meccs, de a 89. percben minden megváltozott. 2024. április 07.

Kettős sikert ünnepelhetett a Red Bull a japán Forma-1-es csúcsversenyen

A 26 éves holland pilóta sorozatban harmadik sikerét aratta a japán pályán. 2024. április 07.

Last minute: Az utolsó percben fejelt gólt Gazdag Dániel + videó

Gazdag Dániel egy jól célzott szögletrúgást értékesített a 90. percben. 2024. április 07.

Döntetlen lett a magyar-azeri női futballmeccs végeredménye

A szegedi mérkőzésen végig nagy fölényben futballozott a magyar együttes, amely rendre már saját térfelén letámadta a riválisát. 2024. április 05.

Nem doppingolt, de doppingvétségbe esett egy rangos magyar vívó

A Magyar Vívószövetség (MVSZ) honlapján ma megjelent az érintett sportoló neve, az MVSZ közzétette a párbajtőrvívó Kun Anna, a világranglista negyedik helyezettjének nyilatkozatát. 2024. április 05.

Román társai brutálisan bántalmaztak származása miatt egy 15 éves magyar sportolót

Kelemen Hunor úgy értékelte, a Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) magyarellenes kampánya vezetett ide. 2024. április 05.

Bajnokok Ligája - A magyar kormány támogatja a döntő budapesti megrendezését

A magyar kormány támogatja a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének budapesti megrendezését. 2024. április 05.

Egyre több gyereket inspirál Fucsovics és Marozsán

Noha a tenisz nem igazán tartozott azon sportágak közé, amelyek tömegesen vonzzák a gyerekeket, ez egyre inkább megváltozni látszik. 2024. április 03.

Legfrissebb hírek

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!