2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Thiem megakadályozta a Nadal–Murray döntőt

2017. április 29., szombat 20:41, frissítve: vasárnap 10:26

Nem lesz Rafael Nadal–Andy Murray döntő a barcelonai salakpályás tenisztornán. Bár a spanyol könnyedén jutott a fináléba, a brit világelső kikapott az osztrák Dominic Thiemtől.

Nem jött össze az álomdöntő Barcelonában. Ennek az oka pedig a 23 éves osztrák Dominic Thiem, aki megverte a világelső Andy Murrayt a torna elődöntőjében. Thiem már az első játszmában megmutatta, nem a másodhegedűs szerepét kívánja játszani brit vetélytársa ellen, és 6:2-re be is húzta a szettet. A másodikban Murray magára talált, és 6:3-as szettgyőzelemmel egyenlített. A mindent eldöntő harmadik játszmában azonban az osztrák nem remegett meg, és 6:4-es győzelmének köszönhetően bejutott a fináléba.

„Mindig nagyszerű ilyen klasszisok ellen játszani, mert az ilyen meccseken lehet a legtöbbet fejlődni. Ha pedig legyőzöd őket, az még jobb. Nagyon jó mérkőzés volt, tele fordulatokkal, de vége szerencsére nekem jött ki jól” – mondta a meccs után az osztrák teniszező.

Akire a fináléban a salakkirályként is emlegetett Rafael Nadal vár. A múlt héten Monte-Carlóban diadalmaskodó spanyol nem sok esélyt adott a másik elődöntőben az argentin Zeballosnak. Két sima szettben 6:3, 6:4-re nyert. Nadal tizedszer nyerhet a katalán fővárosban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!