2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Szurkolói zóna is lesz a vizes vb-n

2017. július 12., szerda 12:46

Budapesten két, Balatonfüreden pedig egy szurkolói zóna várja a vizes világbajnokságon azokat, akik nem jutottak jegyhez valamelyik versenyre.

A fővárosban a Duna Aréna mellett, illetve a Margitszigeten, Balatonfüreden pedig a Tagore sétányon lehet óriáskivetítőkön követni a vb eseményeit. A három szurkolói zónában összesen 16-17 ezren férnek el, a biztonsági átvizsgálás és a beléptetés pedig megegyezik a versenyhelyszínekével – közölték a szervezők. A vb biztonsági igazgatója elmondta azt is: a biztonsági személyzet létszáma és az eszközpark is készen áll a rendezvényre.

„A rendezvények kezdése előtt mínusz egy nappal szeretnénk technikai eszközök tekintetében a teljes készültséget elérni. Ez négy helyszínünkön már teljes, az információim szerint a vízilabda helyszínen pedig éppen most folynak a munkálatok, hogy telepítsük. Minden eszköz megérkezett, illetve szerződött partnereink alapján teljes készültségben várják az első rendezvénynapot” – mondta Kis Tamás, a Bp2017 Nonprofit Kft. biztonsági vezetője.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!