2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Súlyos bírói tévedések és döntetlen a magyar–olaszon

2017. július 19., szerda 22:26, frissítve: csütörtök 07:24

9-9-es döntetlent játszott az Olaszország elleni második csoportmeccsen a magyar férfi vízilabda-válogatott a vizes vb-n.

A magyar együttest több hibás bírói ítélet is sújtotta. Märcz Tamás együttese pénteken Franciaország ellen száll vízbe, akkor dől el, hogy a magyarok vagy az olaszok végeznek a csoport élén. A csoportot jelenleg Magyarország vezeti jobb gólkülönbségének köszönhetően.

 

„Itthon vagyunk, és ilyen bíráskodást megengednek a bírók magunknak, sajnos felháborító, de én nem akarok a bíráskodással foglalkozni, nem a bírókra akarjuk kenni ezt a döntetlent. Viszont sajnos a laikusok, akik kijönnek ide, a 7500 magyar nem érti, akkor lehet, hogy a következő mérkőzésre már nem fognak ennyien kijönni, mert nem értem a mérkőzést, mondja a néző, mert a két bíró ilyeneket csinál” – mondta a mérkőzésen 3 gólt szerző Vámos Márton.

Az olasz Pietro Figlioli (b) és Varga Dénes a férfi vízilabdatorna B csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.
Az olasz Pietro Figlioli (b) és Varga Dénes a férfi vízilabdatorna B csoportjában játszott Magyarország–Olaszország-mérkőzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában
Fotó: MTI
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!