2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank

Az aláírással egybekötött hétfői sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a megállapodás értelmében - amely kiterjed a Ferencváros minden szakosztályának finanszírozására - a pénzintézet lesz a sportklub hivatalos bankja, kedvező ajánlatottal készül az egyesület "családjának", azaz a munkatársaknak, sportolóknak és a szurkolóknak egyaránt. Az MKB Bank emellett ösztöndíjprogram keretében támogatja az FTC tehetséges fiatal sportolóit.

  • Stratégiai megállapodást kötött az FTC és az MKB Bank

Fotó: Barna Zsolt, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója (b) és Kubatov Gábor, az FTC elnöke (MTI/Szigetváry Zsolt)

Kubatov Gábor, az FTC elnöke kiemelte, az egyesületnek húsz szakosztályban 3500 sportolója van, és az FTC nemcsak az elitsportban, hanem a gyermekek nevelésében is fontos szerepet tölt be. Hozzátette, ehhez szükség van igazi példaképekre, valamint arra, hogy a tehetségeseket jó irányba tereljék, és így nagy bajnokok legyenek.

"Ők lesznek a következő generáció, akik példaképként szolgálhatnak majd. Köszönjük minden fradista nevében ezt a megállapodást" - mondta Kubatov Gábor.

Barna Zsolt, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója arról beszélt, hogy minden nagy klub mögött áll egy sikeres pénzintézet, reményeik szerint be tudják tölteni ezt a szerepet és megszolgálják a bizalmat. Hozzátette, ez még csak az első lépés, a jövőben szélesíteni kívánják a támogatottak és sportágaik körét.

Az ösztöndíjprogram - amely több évre szól és nincs eredményhez kötve - első kitüntetettjei a tokiói olimpián 400 méter vegyesen hatodik, 18 esztendős úszó, Mihályvári-Farkas Viktória, a budapesti birkózó Európa-bajnokságon a kötöttfogásúak 67 kilogrammos kategóriájában ezüstérmes, 23 éves Váncza István, valamint a felnőtt világkupa-bronzzal is rendelkező, 19 éves tőrvívó Szemes Gergő, illetve a tornászként a párizsi olimpián reményei szerint bemutatkozó húszesztendős Balázs Krisztián.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!