2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Sport

Siklósi Gergely parádés vívással világbajnok

Az övé a magyar válogatott második érme a hazai vb-n, miután csütörtökön a kardozó Szatmári András ezüstérmes lett.

  • Siklósi Gergely parádés vívással világbajnok

A párbajtőröző Siklósi Gergely látványos és eredményes vívással aranyérmet nyert pénteken a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon.

A venezuelai Francisco Limardóval szemben izgalommentes, 15-10-es győzelemmel kezdte a napot a 64-es táblán, majd következett két olyan mérkőzése, amelyet hosszabbításban nyert meg. Az elsőt a Rio de Janeiróban olimpiai bajnok dél-koreai Park Szang Jung, a másodikat pedig a japán Jamada Maszaru ellen, egyformán 9-9 után 10-9-re. A negyeddöntőben könnyebben boldogult Bas Verwijlennel, a hollandot – aki az előző fordulóban Rédli Andrást győzte le ráadástussal – 15-8-ra verte.

A BHSE 21 éves vívója a döntőért az olasz Andrea Santarellivel vívott, és menet közben egy 12-0-s sorozatot produkálva 15-9-es sikerrel lépett tovább, majd a fináléban fordulatos küzdelemben, parádés tusokkal 15-14-re bizonyult jobbnak az orosz Szergej Bidánál.    

Az övé a magyar válogatott második érme a hazai vb-n, miután csütörtökön a kardozó Szatmári András ezüstérmes lett.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: Múlt nélkül nem lehet jövőt építeni + videó

Orbán Viktor: Múlt nélkül nem lehet jövőt építeni + videó

Hogyha nincs a futballnak jövője, akkor elvész a múltja is – így összegezte Orbán Viktor, a Szerelemfoci című kötet eszenciáját. A miniszterelnök a könyv bemutatóján azt mondta: a magyar futball megszakítottsága ellenére mindig képes volt arra, hogy helyreállítsa a folytonosságot.
Döntött a búcsúról Toni Kroos

Döntött a búcsúról Toni Kroos

A nyári Európa-bajnokság után befejezi pályafutását a házigazda, magyar csoportellenfél német válogatott labdarúgója, Toni Kroos.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!