2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Sport

Rangadókkal kezdődik Bajnokok Ligája

Rangadókkal kezdődik Bajnokok Ligája 2018-2019-es szezonja. A csoportkör nyitófordulójában Liverpool–PSG és Totthanem–Inter meccset is rendeznek.

  • Rangadókkal kezdődik Bajnokok Ligája

Csúcsrangadóval rajtol el a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre: a Liverpool a Paris Saint-Germaint fogadja. A francia sztárcsapat edzője pokoli hangulatra és nehéz meccsre számít az angolok ellen, de úgy látja, a PSG veszélyes ellenfél lesz.

„Mire lesz szükségünk a meccsen? A legjobb teljesítményünkre a labdával, a labdás emberek ellen, és akkor is, amikor senkinél sincs labda. Jürgen Klopp csapatai ellen sosem érezheti magát kényelmesen az ember. Az Anfielden játszani sosem kényelmes. Nagyon jó keverékét kell mutatnunk a védekezésnek és a támadásnak. De elég biztos vagyok abban, hogy egy ilyen meccsen az ellenfél és a légkör a legjobbat hozza ki belőnünk, és nagyon, nagyon veszélyes ellenfelek leszünk” – mondta Thomas Tuchel a PSG vezetőedzője.

A keddi játéknap másik angol csapata, a Tottenham Milánóba utazik: az első körben idegenben kell helyt állnia az Inter ellen. Az angol csapat vezetőedzője, Mauricio Pochettinót a meccs előtti sajtótájékoztatón arról kérdezték, hogy segít-e majd neki az elmúlt két szezonban a Spursszel megszerzett BL-rutin. A tréner különös hasonlattal reagált a felvetésre.

„A tapasztalat, ha az ember amúgy nem okos, önmagában nem segít. Olyan, mint amikor egy tehén tíz éven át minden egyes nap látja elmenni a vonatot, mindig ugyanakkor, de ha megkérdezzük tőle, hogy mikor jön a vonat, nem tudja megmondani, nem fog válaszolni. Ez a focira is igaz: a tapasztalat mellé motiváltság is kell, és más körülmények” – nyilatkozta Mauricio Pochettino a Tottenham vezetőedzője.

A csoport másik meccsén a Barcelona a PSV-t fogadja.

Keddi mérkőzések:
Barcelona–PSV Eindhoven 18:55
Inter–Tottenham 18:55
Club Brugge–Borussia Dortmund 21:00
Crvena Zvezda–Napoli 21:00
Galatasaray–Lokomotiv Moszkva 21:00
Liverpool–PSG 21:00
Monaco–Atletico Madrid 21:00
Schalke–Porto 21:00

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!