2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Ötmillió dollár fél percért

2016. február 5., péntek 20:36

Közel ötmillió dollárba kerül egy félperces reklám az amerikai futball nagydöntőjében. A jegyárak is elég borsosak, a feketepiacon akár 6 ezer dollárt is kell fizetnie annak, aki a helyszínen szeretné megtekinteni az 50. Super Bowlt.

Közel ötmillió dollárba kerül fél perc reklám a Super Bowl-döntő alatt. A félidei szünetben a brit Coldplay lép majd fel.

„Mindenki, aki ismeri a Super Bowlt, tudja, hogy ez a legnagyobb megtiszteltetés, ezért az egész lelküket beleteszik ebbe a show-ba. Akik az elmúlt években felléptek, mind fantasztikus műsort csináltak. Mi is hasonlóan jó fellépéssel készülünk, és remélhetőleg egy emlékezetes show-t adunk elő” – mondta el Chris Martin, a Coldplay frontembere.

A jegyárak elmaradnak a tavalyitól, de így is mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a helyszínen szeretné megnézni a finálét. A meccsre a legolcsóbb jegy közel 4 ezer dollárba kerül, a legjobb helyekért pedig 30 ezret is elkérnek.

A feketepiacon átlagosan 6 ezer dollárért lehet belépőhöz jutni. Az 50. Super Bowl győztese a Carolina Panthers és a Denver Broncos csapatai közül kerül ki.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!