2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Európai Híradó 04:00

Sport

Orosz Pál: Az öt pont nem óriási előny

Ha valaki a szezon előtt azt mondta volna, hogy 5 ponttal vezetik a labdarúgó NB I-es bajnokságot a téli szünetben, elfogadta volna, de nyolc pont előnnyel mentek az utolsó mérkőzésre, és ott „sok minden történt” – mondta az FTC Zrt. vezérigazgatója a köztévé műsorában.

  • Orosz Pál: Az öt pont nem óriási előny

Orosz Pál szavai szerint december 16-án a Mol Vidi FC ellen a játékvezető finoman fogalmazva „hagyta a kemény játékot”, de az ő játékukból is volt, amit hiányolt.

Kérdésre válaszolva elmondta: a Vidi ellen megsérült Lovrencsics Gergő és Varga Roland jobban van; utóbbinak emlékezetkiesése is volt a mérkőzésről, és nagyon csúnyán találta el őt Vinícius Paulo. „Nagyon ritkán fordul elő véletlenül”, hogy valakit fejmagasságban, hátulról letalpaljanak, jegyezte meg Orosz Pál.

Megismételte, hogy a szezon közben érkezett Szerhij Rebrov vezetőedzőnél is időre van szükség, az igazi Rebrov-csapatot tavasszal láthatják a nézők. Mint ismertette, január elején újra találkoznak a futballisták, utána Törökországba mennek két hétre, felkészülési meccseket játszanak. Mint mondta, a céljuk, hogy a télen nagyjából végleges keret alakuljon ki, amellyel neki lehet vágni a nemzetközi kupaselejtezőknek.

Orosz Pál jelezte: a hárompontos rendszerben az 5 pont „nem óriási előny”, sokkal jobb lett volna a nyolc, vagy esetleg egy Vidi elleni győzelemmel a tizenegy. Hangsúlyozta: továbbra is az a cél, hogy a Ferencváros 120. születésnapra nyerjék meg a bajnoki címet és a Magyar Kupát is. Kiemelte: nemzetközi szinten végre a klubhoz méltó produkciót kell nyújtani.

Arra a kérdésre, hogy ha Rebrovon múlik, Böde Dániel a Ferencváros játékosa marad-e tavasszal, Orosz Pál úgy válaszolt: igen, a válogatott csatár esetében csak egy hét pihentetésről volt szó.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!