2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Norvég, dán és német játékossal erősít a Győr

2017. augusztus 9., szerda 13:46

Egyhetes spanyolországi edzőtábor után hazatért az Audi ETO KC női kézilabdacsapata. A gárda nem tétlenkedett sokat, kedden délután már nyilvános edzésen vett rész, ahol több száz lelkes szurkoló figyelhette kíváncsian kedvencei mozgását, és ismerkedhetett az új nevekkel a csapatban.

Az eddigi mezszponzorral újabb négyéves szerződést kötött a győri női kézilabdaklub. „Akár a felszerelések biztosításával, akár a legújabb technológiai fejlesztésekkel, amelyeket ilyen kluboknak cipőben, felszerelésben tudunk nyújtani, mindenképpen megtesszük” – nyilatkozta Tamás Áron, az Adidas Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Győr májusban megnyerte a Bajnokok Ligáját, amelynek döntőjét Budapesten rendezték. A csapat norvég, dán és német játékossal erősít az új szezonra: Stine Bredal Oftedal kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, Anne Mette Hansen és Anja Althaus pedig világbajnoki bronzérmes kézilabdázó. Görbicz Anita pedig hosszabbított a klubbal.

„Természetesen azért lesznek majd új elemek és új taktikák, de az alapokat az új játékosoknak kell megtanulniuk, úgyhogy nekik a következő három hét ebből a szempontból nehezebb” – jegyezte meg Görbicz Anita.

A háromszoros BL-győztes kézilabdacsapat szeptember másodikán kezdi az idei szezont.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!