2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Európai Híradó 04:00

Nem látszik Sarapován a másfél éves kihagyás

2017. április 29., szombat 12:40, frissítve: szombat 13:20

Már az elődöntőben van a stuttgarti salakpályás tenisztornán az eltiltásából visszatért Marija Sarapova. Barcelonában pedig a férfiaknál érik a Rafael Nadal–Andy Murray-finálé.

Sem fizikai, sem mentális értelemben nem látszik a közel másfél éves kihagyás Marija Sarapován. A 30 éves orosz teniszező a stuttgarti salakpályás tornán tért vissza doppingvétség miatti eltiltásából és már az elődöntőben van. A szabadkártyájával sok társa ellenszenvét kivívó Sarapova a negyeddöntőben az észt Kontaveitet verte könnyedén 6:3, 6:4-re. A legjobb 4 között pedig a francia Kristina Mladenovic vár rá.

A férfi teniszezők legjobbjai Barcelonában szerepelnek, ahol érik a Nadal–Murray-döntő. A spanyol a dél-koreai Csung ellen jutott be a legjobb 4 közé egy szoros és egy sima szettben. Az elsőt csak rövidítésben tudta megnyerni 7:6, a másodikban azonban esélyt sem adott az ázsiainak és 6:2-re nyert. A következő ellenfele az argentin Zeballos lesz.

Murray jobban megszenvedett a spanyol Ramos-Vinolas ellen. A világelső britnek három szett kellett, hogy kivívja az elődöntőt. Az elsőt 6:2-re elbukta, a másodikat viszont 6:4-re megnyerte. Jöhetett a mindent eldöntő harmadik játszma, amelyet rövidítéssel tudott megnyerni a brit 7:6-ra, így készülhet a Dominic Thiem elleni elődöntőre.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!