2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Nem becsüli le a máltai bronzérmest a Vidi

2017. június 29., csütörtök 07:48, frissítve: csütörtök 11:31

Nem becsülik le ellenfelüket a Videoton játékosai – ígérte meg a fehérváriak vezetőedzője. A Vidi ma este kezdi meg szereplését az Európa-ligában a máltai bronzérmes Balzan ellen. A vendégek vezetőedzője azt mondta: ismerik a Videotont, és esélyesebbnek is tartják.

Nem becsüli le ellenfelét a bajnoki második Videoton. A fehérvári együttes a máltai ezüstérmes Balzant fogadja az Európa-liga első selejtezőkörében.

„A máltai, feröeri, San Marinó-i együttesek többsége amatőr, de nem mindegyik. Sok profi játékos és idegenlégiós is szerepel náluk, brazilok, szerbek, montenegróiak, éppen ezért komolyan kell vennünk ezt a mérkőzést, ez nagyon fontos” – jelentette ki Marko Nikolic, a magyar csapat szerb mestere.

A Videoton veterán játékosa, Juhász Roland szerint a csapat megtalálta a közös hangot az új vezetőedzővel. „Kezdjük érezni, hogy mit is szeretne és mit vár ettől a csapattól. Remélem, hogy a holnapi nap folyamán ez tétmérkőzésen is visszaköszön, játékban és eredményességben is. Én úgy gondolom, hogy jól telik a felkészülésünk, végre tétmeccset játszhatunk, lehet bizonyítani, hogy jó úton járunk, és a csapattársak nevében is mondhatom, hogy készen állunk erre a mérkőzésre.”

A Balzan zsinórban a harmadik évben szerepel a második számú európai kupasorozatban. Szerb vezetőedzőjük, Marko Micovic azt mondta: először is jó mérkőzést szeretnének játszani, és mindent megtenni egy pozitívnak mondható eredményért. „Tiszteljük a Videotont, ismerjük a gyökereit, tudjuk, hogy az egyik legerősebb magyar klubcsapat, és jó játékosai vannak. Ők az esélyesek, az új edzőjükkel pedig idén valami nagyobb dobásra készülnek. Viszont nekünk is vannak jó játékosaink, Montenegróból és Szerbiából is. A pályán bármi megtörténhet, időnként előfordul, hogy a végeredmény nem a papírforma szerint alakul” – jegyezte meg a máltaiak trénere.

A párharc első mérkőzését este háromnegyed kilenckor rendezik a felcsúti Pancho Arénában.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!