2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Nagy László: Újrajátszanám ezt a BL-döntőt

2016. május 30., hétfő 11:43, frissítve: hétfő 19:51

Kilencgólos előnyről kapott ki a férfi kézilabda BL döntőjében az MVM Veszprém. A vereség miatt rögtön a meccs után lemondott a vezérigazgatói posztról Kálomista Gábor.

Lengyel öröm – magyar bánat. Drámai csata végén, hétméteresekkel veszítette el a BL-döntőt az MVM Veszprém, pedig kilenc góllal is vezetett a mérkőzésen. Nagy László, ha tehetné, újrajátszaná az elveszített döntőt.

„Egy percig nem hittem azt a negyvenegynéhányadik percben, hogy ez megvan, mert már sajnos volt egy rossz tapasztalatom, most lett a másik. Dolgozunk tovább, mindenki el van keseredve, egyértelmű, úgyhogy... szívem szerint újrajátszanám ezt a BL-döntőt” – mondta Nagy László, az MVM Veszprém kézilabdázója.

Lékai Máté sem talált választ arra, miért engedett ki a csapat az utolsó negyedórában.

„Azt gondolom, hogy egy BL-döntőn az utolsó energiatartalékokat is felszabadítják, úgyhogy szerintem nem a fizikai fáradtság lehet, maximum a mentális vagy a pszichikai fáradtság, ami fennállhatott, de még egyszer mondom, én sem tudom, hogy mi az ok, amiért így leblokkoltunk és szétestünk, mert tényleg ilyen helyzetből egy ilyen csapat, mint mi, ezt nem engedhetjük meg magunknak” – mondta Lékai Máté, az MVM Veszprém játékosa.

A Veszprém idén a BL kivételével minden versenysorozatot megnyert: magyar bajnok és kupagyőztes lett, és a délkelet-európai SEHA-ligát is behúzta a bakonyi gárda. A BL-győzelem elmaradása miatt rögtön a mérkőzés után lemondott Kálomista Gábor, a csapatot irányító gazdasági társaság vezérigazgatója: úgy fogalmazott, az „ötéves tervben” BL-győzelem is volt, ő azonban már nem bírja a feszültséget.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!