2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Sport

Nagy feltűnést keltett Marco Rossi csapata

Az Európa-bajnokságra készülő csapatunk ma 75 perces nyilvános edzéssel hangol a svájciak elleni első meccsre.

  • Nagy feltűnést keltett Marco Rossi csapata

Weiler im Allgäu, a 4000 lakosú német kisváros nem először fogad illusztris vendégeket, korábban a Hotel Tannenhof Sport&Spa szállodában Alexander Zverev olimpiai bajnok teniszező is megszállt – írja a Metropol. A magyar válogatott az FV Rot-Weiss Weiler pályáján készül az Eb-re, s ma 18 órakor közel 600 érdeklődőt várnak a nyilvános, 75 perces edzésére. Szoboszlai Dominikék sétatávra, nagyjából 500 méterre laknak a helyi FV Rot-Weiss Weiler pályájától, ahol Marco Rossi rendszeresen edzést vezényel a csapatnak. Aligha busszal, minden bizonnyal gyalog teszik meg a magyar játékosok ezt a rövid távot.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar-skót: Győznünk kell vasárnap

Magyar-skót: Győznünk kell vasárnap

Csakis győzelemmel őrizheti meg a továbbjutás reményét a magyar labdarúgó-válogatott, amely vasárnap a skót csapattal találkozik az Európa-bajnokság A csoportjának utolsó fordulójában.
A braziloktól is kikaptak a magyar kézisek

A braziloktól is kikaptak a magyar kézisek

Az Európa-bajnoki címvédő magyar férfi strandkézilabda-válogatott pénteken 2-0-ra kikapott az ötszörös vb-győztes Brazíliától a kínai Pingtan-szigeten zajló világbajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!