2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az elveszett király 03:00

Sport

Nagy dolgokra készül Sallai Roland az új csapatánál

Sallai Roland válogatott labdarúgónak az a célja, hogy a szezon végén duplázzon új csapatával, a török Galatasarayjal.

  • Nagy dolgokra készül Sallai Roland az új csapatánál

"Boldog vagyok és nagyon örülök, hogy itt lehetek. Azt hiszem, együtt nagy dolgokat tudunk véghez vinni, például a bajnokság megnyerése, hiszen ez a célunk. Szeretném, ha az Európa-ligában döntőt játszanának, és azt is megnyernénk" - nyilatkozta péntek esti érkezése után az isztambuli repülőtéren új klubja közösségi oldalán.

Hozzátette, sokat hallott a Galatasaray szurkolóiról, és már nagyon várja, hogy találkozzon velük a stadionban.

Sallai 2018 óta a német élvonalbeli SC Freiburg futballistája volt. A Galatasaray hatmillió eurót fizet négy részletben, négy év alatt a német klubnak. A támadójátékos - akivel négy évre állapodott meg a török egyesület - idényenként 2,5 millió eurót keres majd.

Az 54-szeres válogatott játékos édesapja, Sallai Tibor az M1 aktuális csatornán úgy fogalmazott: a Galatasaray egy nagynevű, nagy múltú klub, amely az Európa-ligában is szerepel, a bajnokságban mindig ott van az élmezőnyben, ezért szerinte a fia jól döntött.

Az isztambuli csapatnak olyan világhírű támadójátékosai vannak, mint Victor Osimhen, Michy Batshuayi, Hakim Ziyech, Mauro Icardi és Dries Mertens.

"Roland erős gyerek, szereti a kihívásokat. Freiburgban is sokkal nehezebb helyzete volt magyarként, mint a német játékosoknak, tehát neki állandóan meg kellett küzdenie, hogy kezdőjátékos legyen. Nem féltem ettől az új kihívástól. Biztos vagyok benne, hogy meg fogja vívni ezt a harcot is, és be fogja magát játszani a kezdőcsapatba" - szögezte le Sallai Tibor.

Meglátása szerint a négy évre szóló szerződés "nem jelent semmit", a klubok általában azért kötnek hosszabb távú megállapodásokat, hogy ne ingyen kelljen elengedniük a játékosaikat.

"Lehet, hogy egy év múlva el tud igazolni máshova. Esély mindig van mindenre, csak tenni kell érte, és szerintem Roli tenni is fog azért, hogy a Galatasaray jól szerepeljen, akár a bajnokságban, akár az Európa-ligában" - vélekedett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!