2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

MVM Veszprém: a legfontosabb kérdések megoldva

2016. január 14., csütörtök 19:19, frissítve: csütörtök 21:17

Sikerült a legfontosabb kérdéseket megoldani a veszprémi kézilabdacsapat elnökségének – mondta a klubelnök, utalva a vezetőedző-kérdésre, valamint a kulcsjátékosok megtartására.

Szabó János hangsúlyozta, a klub a szurkolói nélkül nem lenne sikeres. Kálomista Gábor társelnök leszögezte, a csapatot irányító Javier Sabatéval minden kérdésben megegyeztek, valamint arra is kitért, hogy a kézilabda-szövetség szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt.-vel az új támogatási rendszerről, aminek köszönhetően 600 millió forint támogatásban részesülnek.

„Az eredmények azt mutatják, hogy jó úton járunk. Ezeken még lehet javítani, az eredmények azt is mutatják, hogy a játékosállományban – úgy gondolom, érdekli önöket – nagyon jelentős változások nem történnek, hiszen azt gondoljuk, ez a csapat egyben van, a mesterrel megállapodtunk, hogy mit szeretne és hogyan. Azt gondolom, hogy abszolút egyet értünk ebben, tudjuk a kitűzött célokat, ezeket együtt el szeretnénk érni, és örülök, hogy sikerült megállapodnunk” – fogalmazott Kálomista Gábor.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!