2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Meg is nyerhették volna?

2015. október 12., hétfő 07:11, frissítve: hétfő 11:43

Éjjel hazaérkezett a magyar labdarúgó-válogatott Athénból, ahol 4–3-as vereséget szenvedett az utolsó, Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőjén.

Éjjel hazaérkezett a magyar labdarúgó-válogatott Athénból, ahol 4–3-as vereséget szenvedett az utolsó, Görögország elleni Európa-bajnoki selejtezőjén, ami azt jelenti, hogy a csoport harmadik helyén végzett. A csoport másik két mérkőzésén Románia simán nyert Feröer ellen 3–0-ra, Észak-Írország pedig 1–1-es döntetlent játszott Finnországban. Az egyik gólszerző szerint meg is nyerhették volna a meccset, de a második félidőre elfáradtak.

„El is fáradtunk a második félidőre, lett egy ilyen adok-kapok mérkőzés idézőjelben, a szurkolóknak biztos tetszett, sok gól volt, helyzet helyzet hátán. Igazából lehetett volna ez a mérkőzés 5–4 a mi javunkra, mert az első félidőt, ha nézzük, a Daninak és a Rolinak is volt pár száz százalékos helyzete, illetve ha a lövésem egy kicsit pontosabb, akkor megszerezhettem volna a második gólomat. Nem a mi kezünkben van a direktbe való kijutás, de tényleg nagyon bizakodó vagyok abból a szempontból, hogy meglesz számunkra” – mondta Lovrencsics Gergő válogatott labdarúgó.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!