2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:35

Meddig marad még Van Gaal a Man Utd élén?

2015. december 27., vasárnap 15:33, frissítve: vasárnap 18:12

Ismét vereséget szenvedett a Manchester United, így tovább erősödnek azok a hangok, amelyek Louis van Gaal menedzser menesztéséről szólnak. A Vörös Ördögök hétfőn a Chelsea ellen lépnek pályára.

Egyre sűrűsödnek a felhők Louis van Gaal feje felett. A Manchester United holland menedzsere maga is elismerte, hogy a kirúgás szélére sodródott azzal, hogy a Vörös Ördögök vereséget szenvedtek a Stoke Citytől a Premier League karácsonyi fordulójában. „Nem mertünk úgy játszani, mint ahogy tudunk. Meg kell vizsgálni a körülményeket, hogy ez miért lehet, valamint játékos- és csapatszinten is javítanunk kell. Az első gól egy nagyon buta hibából született, de a fő hiba, hogy nem azt a futballt játszottuk, amit tudunk” – értékelte a vereséget a holland mester.

A United öt meccs óta nyeretlen a bajnokságban – az utolsó három mérkőzését egyaránt elveszítette. Korábban pedig a Bajnokok Ligájában is idő előtt búcsúzott a csapat – holott Van Gaal 2014-es kinevezése óta 250 millió fontot költhetett el a csapat megerősítésére. A holland mester elismerte, küzdenie kell állása megtartásáért.

„Ezt már egy korábbi sajtótájékoztatón is elmondtam, hogy nem mindig a klub rúg ki engem, olykor én magam mondok le, de az vagyok, aki először a Manchester United vezetőivel, a stábtagokkal és a játékosokkal beszélem meg, nem veled” – szúrt oda egy újságíróknak Van Gaal.

Ha a United hétfőn nem nyer a Chelsea elleni bajnokin, könnyen lehet, hogy januártól már nem Louis van Gaalnak fogják hívni a csapat menedzserét.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!