2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Mayweather vs. McGregor: „Szét fogom ütni ezt az embert”

2017. augusztus 24., csütörtök 12:22, frissítve: csütörtök 14:46

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezik meg az évszázad bokszmérkőzéseként beharangozott Floyd Mayweather–Conor McGregor összecsapást. A már visszavonult, 40 éves ökölvívó és a 28 éves, ír ketrecharcos az ökölvívás szabályai szerint csap össze Las Vegasban.

Gőzerővel készülnek a felek az évszázad bokszmérkőzéseként beharangozott Floyd Mayweather–Conor McGregor összecsapásra. Előbbi a világ legjobb ökölvívójának, míg utóbbi a legjobb ketrecharcosnak számít. Mayweather 2015-ben veretlenül, 49 győzelemmel vonult vissza, McGregor elsőként nyert két súlycsoportban bajnoki címet a ketrecharcosok között.

A mérkőzés előtti szokásos szájkarate sem maradt el.

„Nem lesz könnyű mérkőzés, Conor, készülj fel! Tudom, hogy a legjobb formádat fogod nyújtani, de az sem lesz elég. Emlékezz: Manny Pacquiaót megvertem, Canelo Álvarezt megvertem, és Shane Mosley is beleszaladt az öklömbe. Ezek az emberek mind legendák. Egyvalamit jobb, ha tudsz rólam, az én állam acélból van, emlékezz erre” – üzente Mayweather.

McGregor korábban sosem bokszolt profi szinten, ez lesz az első mérkőzése. „Szét fogom ütni ezt az embert. Hiba nélkül lehozom. Tudod mit, egy kicsit szomorú vagyok, mert a mérkőzés után be kell hogy fogd a szádat. Hagyj azzal, hogy kiket vertél meg, és milyen kemény meccsek voltak. Én egy olyan sportból jövök, amely sokkal könyörtelenebb. A földre visszük az ellenfeleket, és ott is ütjük őket tovább. Ez az ember nincs az én szintemen, negyedannyit sem ér, mint én. Önök mind isszák a szavait, de majd meglátjuk, mi lesz a meccsen, alig várom” – válaszolt az ír harcos.

Sajtóhírek szerint Mayweather és McGregor 100-100 millió dollárt kaphat a mérkőzésért.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!