2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Már tuti: Buffon a PSG-ben folytatja

Hír TV

2018. július 6., péntek 16:43, frissítve: péntek 22:07

A világbajnokság közben zajlik a labdarúgó átigazolási időszak. Buffon aláírt új csapatához, ahol akár magyar edző is foglalkozhat vele, míg a Real Madrid egy spanyol válogatott játékost igazolt.

Véglegessé vált, hogy a Paris Saint-Germain csapatánál folytatja pályafutását Gianluigi Buffon. A Juventus korábbi hálóőre már Párizsban tartózkodik, ahol egy helyi kórházban átesett a kötelező orvosi vizsgálaton. Az AFP francia hírügynökség beszámolója szerint a 40 éves kapus két évre igazol a párizsi együtteshez.

Buffonnak hamarosan akár magyar szakember is dirigálhat. Ugyanis a Nemzeti Sport értesülései szerint hamarosan bejelenti másodedzőnek Lőw Zsoltot a Paris Saint-Germain, ahol Thomas Tuchel mellett fog dolgozni. A francia egyesület több mint 300 millió forintot fizet a német Lipcse együttesének, ahol Lőw korábban dolgozott.

A világbajnokság egyik nagy felfedezettje Alekszandr Golovin is klubot válthat. A házigazda orosz válogatott irányítója a Chelsea csapatához írhat alá. Az átigazolásában szerepet játszhat az is, hogy a londoni klub elnöke az az orosz Roman Abramovics, aki személyes kedvencének tartja Golovint.

A Real Madrid ugyanakkor már bejelentette első igazolását. A királyi gárda a Real Sociedad jobb hátvédjét, Álváró Odriozolát igazolta le. A játékost a csapat új edzője, Julen Lopetegui kérésére igazolta le a Madrid. A korábbi szövetségi kapitánynál mutatkozott be először. A Real Madrid egyébként 30 millió eurót fizetett a játékosért.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!