2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Magyarok nélkül rendeznek döntőket

2017. július 19., szerda 16:01, frissítve: szerda 22:19

Nem jutott a döntőbe a Kiss Szofi, Schwarcz Anett duó a szinkronúszópárosok szabadgyakorlat-versenyében a vizes vb-n.

A Városligetben rendezett selejtezőben a magyar páros a 20. helyen végzett a 42 induló között. A fináléba a legjobb 12 jutott be.

Kiss Szofi és Schwarz Dóra Anett a szinkronúszás páros szabadgyakorlatának selejtezőjében a 17. vizes világbajnokságon a Városligetben
Kiss Szofi és Schwarz Dóra Anett a szinkronúszás páros szabadgyakorlatának selejtezőjében a 17. vizes világbajnokságon a Városligetben
Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

A nyílt vízi úszók női öt kilométeres versenyében amerikai győzelem született. Ashley Twichell egy francia és egy brazil versenyző előtt nyert. A számban két magyar induló volt. Juhász Janka a 27., míg Novoszáth Melinda a 28. lett.

A női 5 kilométeres nyíltvízi úszás győztese, az amerikai Ashley Twichell (k), mellette a második helyezett francia Aurelie Muller (b) és a bronzérmes brazil Ana Marcela Cunha a versenyszám eredményhirdetésén Balatonfüreden.
A női öt kilométeres nyílt vízi úszás győztese, az amerikai Ashley Twichell (k), mellette a második helyezett francia Aurélie Muller (b) és a bronzérmes brazil Ana Marcela Cunha a versenyszám eredményhirdetésén Balatonfüreden
Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

A szinkronúszó Szvetlana Kolesznyicsenko harmadik aranyérmét szerezte a vizes vb-n. Ma az egyéni szabad gyakorlat döntőjét nyerte meg a spanyol Carbonellt és az ukrán Volosinát megelőzve. Kiss Szofi a hétfői selejtezőben a 17. lett a 32 fős mezőnyben, így nem jutott be a 12-es fináléba.

A későbbi győztes orosz Szvetlana Kolesnicsenko a 17. vizes világbajnokság szinkronúszás egyéni szabadgyakorlatának döntőjében a Városligetben.
A későbbi győztes orosz Szvetlana Kolesznyicsenko a 17. vizes világbajnokság szinkronúszás egyéni szabad gyakorlatának döntőjében a Városligetben
Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Bóta Botond az 51., Ligárt Ábel pedig az 54. helyen végzett a férfi műugrók háromméteres számának szerdai selejtezőjében a vizes vb-n. A pontozók a kínai Hszie Sze-ji teljesítményét értékelték a legtöbbre. A délutáni elődöntőben a legjobb 18 versenyző folytathatja szereplését. Pénteken egy méteren Bóta a 44., Ligárt pedig a 49. lett.

Bóta Botond a 3 méteres férfi műugrás selejtezőjében a 17. vizes világbajnokságon a fővárosi Duna Arénában.
Bóta Botond a háromméteres férfiműugrás selejtezőjében a 17. vizes világbajnokságon a fővárosi Duna Arénában
Fotó: Máthé Zoltán / MTI

A férfi vízilabdázóknál a B csoportban Ausztrália 11-10-re verte Franciaországot. A csoport másik mérkőzésén a Magyarország–Olaszország rangadó 9-9-es döntetlent hozott. A C csoportban Görögország 18-2-re kiütötte Dél-Afrikát, míg Szerbia 11-5-re legyőzte Spanyolországot. A D csoportban a horvátok 10-8-ra verték az oroszokat, míg a négyes másik mérkőzésén Japánnal 15-7-re verte az Egyesült Államokat. Az A csoportban Kazahsztánnal 10-9-re legyőzte Kanadát, míg a kvartett másik meccsén Brazília Montenegróval játszik.

A szerb Andrija Prlainovic (b) és a spanyol Alberto Munarriz Egana a férfi vízilabdatorna C csoportjában játszott Spanyolország–Szerbia mérkőzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában.
A szerb Andrija Prlainovic (b) és a spanyol Alberto Munarriz Egana a férfi-vízilabdatorna C csoportjában játszott Spanyolország–Szerbia mérkőzésen a 17. vizes világbajnokságon a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában
Fotó: MTI
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!