2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:35

Ma eldől: München vagy Atlético

2016. május 3., kedd 18:53, frissítve: kedd 20:02

Bayern München vagy Atlético Madrid – ma este eldől, hogy a spanyol vagy a német csapat jut be a Bajnokok Ligája döntőjébe.

Egygólos előnyben várhatja a visszavágót az Atlético Madrid a Bayern München ellen a BL-elődöntőjében, ami bizakodásra adhat okot a madridi csapat háza táján, hiszen az idényben egyetlen gárda sem tudta egygólosnál nagyobb különbséggel legyőzni őket.

„Csapatként kell dolgoznunk. Ez a mi filozófiánk és mentalitásunk. Harcolunk egymásért, mert minden meccs egy harc, egy háború, és egységesnek kell lennünk ahhoz, hogy olyan csapatokat legyőzzünk, mint a Bayern München, akik papíron nagyobb játékerőt képviselnek, mint mi” – nyilatkozta Fernando Torres.

A Bayern Münchennél Pep Guardiolának kiesés esetén ez lesz az utolsó mérkőzése a csapat élén. A katalán szakember ugyanis nyártól a Manchester Citynél folytatja munkáját. A játékosok azonban BL-győzelemmel búcsúznának tőle.

„Tudjuk, hogy az Atlético ellen rendkívül nehéz gólt szerezni, mert 11 emberrel védekeznek. De a mi támadóink, valamint a támadójátékunk az egyik legjobb Európában. Bízom a csapattársaimban, és biztos vagyok benne, hogy gólt fogunk szerezni. Amire szükségünk is van a továbbjutáshoz, de óvatosnak kell lennünk, mert ha gólt kapunk, akkor onnantól nagyon nehéz dolgunk lesz” – közölte Javi Martínez.

A mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!