2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Könnyed győzelemmel kezdett Babos Tímea Budapesten

Hír TV

2018. február 21., szerda 21:24, frissítve: szerda 22:55

Könnyed sikerrel kezdett Babos Tímea az 57 millió forint összdíjazású budapesti női keménypályás tenisztornán. A magyar játékos mindössze egy játékot veszített a német Tatjana Maria ellen.

Már a mérkőzés elején megmutatta Babos Tímea, hogy ma csak ő hagyhatja el győztesen a pályát. A világranglista 35. helyén álló magyar teniszező remekül kezdett a rangsorban 57. német Tatjana Maria ellen. A mérkőzés elején 2:0-ra vezetett, miután saját adogatását hozta, majd ezt követően az ellenfeléét elvette.

A következő két játéknál is hasonló volt a helyzet. Babos hozta saját adogatását, majd elvette Mariáét.

A német aztán az ötödik játékban megszerezte első pontját, ám Babos ezzel a gyönyörű röptével hozta adogatását és ezzel együtt az első szettet is.

A második játszmában pedig ott folytatta, ahol az elsőben abbahagyta. Rögtön egy brékkel kezdett, azaz elvette ellenfele adogatását.

Mariának a második játékban 3 breaklabdája is volt, Babos azonban innen is felállt. Egymás után öt labdamenetet hozott, és végül övé lett a játék.

Ennél közelebb pedig nem is került a német teniszező ahhoz, hogy játékot nyerjen, Babos Tímea így végül 6:0-ra hozta a második játszmát.

„Tudtam, hogy mire számítsak tőle, ez nagyon fontos. Párosban néhányszor játszottunk egymás ellen, még talán egyéniben is. Igazából nagyon jól működött az a taktika, amit kitaláltunk, és végig meg tudtam valósítani. És ami a legfontosabb, hogy a legnehezebb helyzetekben is mindig jó döntést tudtam hozni, és ennek is köszönhetem a könnyebb eredményt” – mondta a magyar teniszező.

Babos Tímea csütörtökön a szinten német Mona Barthellel találkozik a legjobb 16 között.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!