2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Kiütötte a Madrid a Barcát

2017. augusztus 17., csütörtök 13:36

Kettős győzelemmel hódította el a spanyol szuperkupát a Real Madrid a Barcelona ellen. Zinedine Zidane szerint a csapat máris éhes az új sikerekre, a Barcelona mestere a sebek begyógyításáról beszélt.

Az európai után az otthoni szuperkupát is elhódította a Real Madrid. A Cristiano Ronaldo nélkül felálló királyi gárda 2-0-ra győzte le a Barcelonát tegnap este, összesítésben pedig 5-1-gyel hódította el a trófeát.

„Sem a Manchester United, sem a Barcelona ellen nem volt könnyű dolgunk, de a csapat jól oldotta meg a feladatot. Sokat dolgoztunk a két trófeáért, és még számtalan feladat áll előttünk, hiszen most kezdődik a szezon. A csapat éhes az újabb sikerekre, ezt pedig az ellenfeleink is érezni fogják” – mondta Zinadine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője.

A Barcelona mestere szerint csapatának gyorsan talpra kell állnia.

„Főleg érzelmileg nehéz ez a kettős vereség, ezeket a sebeket pedig gyorsan be kell gyógytanunk. A szuperkupa mindig a holtszezon végét jelenti, de ettől még egy olyan trófea, amit mindig szeretnénk megnyerni, és ez most nem sikerült. A Realnak sikerült, gratulálunk nekik, mi pedig mostantól koncentrálhatunk jobban a bajnokságra, összeszedhetjük magunkat és dolgozhatunk tovább” – nyilatkozta Ernesto Valverde.

Az El Clasicót legközelebb december közepén rendezik meg, akkor már a spanyol bajnokságban csap össze a két örök rivális.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!