2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Kapás Boglárka tudja, mit csinálna másképp

2016. május 23., hétfő 21:28, frissítve: hétfő 21:43

Hazaérkeztek a londoni úszó-Európa-bajnokság éremtáblázat élén végzett magyar válogatott tagjai. A négy aranyérmet is nyerő Kapás Boglárka elégedett, de már azt keresi, hogyan javulhatna.

Mosolyogva érkeztek meg az úszóválogatott tagjai a Liszt Ferenc Repülőtérre. A magyarok 10 arany-, 4 ezüst- és 5 bronzérmet szereztek, ezzel pedig nagy fölénnyel lettek elsők az összesített éremtáblázaton. A négy aranyérmet is nyerő Kapás Boglárka szerint van még olyan időeredmény, amelyen lehet javítani

„800 gyorson még elég sok másodperc benne van ebben az időben. Már most is, ahogy kimásztam, már tudtam, hogy mit csinálnék másképp, tehát hogyha még egyszer leúszhatnám, szerintem már akkor jobb lenne ez az idő. És hát ugye még azért van két hónap felkészülés, remélem, hogy azalatt is tudnék annyit javulni, hogy elég legyen egy dobogóhoz az elért eredmény” – nyilatkozta az Európa-bajnok úszó.

Cseh László is remek Eb-t zárt, két arany, egy ezüst és egy bronzérmet szerzett. A sportoló ugyanakkor elismerte, hogy a magyarok legnagyobb ellenfelei nem európaiak lesznek az olimpián.

„Én azt gondolom, hogy figyelni kell mindenkire, hiszen ez egy olimpia lesz, mindenki maximálisan próbál majd a lehető legjobb formában lenni, a legjobbját nyújtani, úgyhogy igazából azzal kell törődni, hogy mi a legjobb formában legyünk, és amikor beugrunk majd a döntőbe, akkor ezt a maximumot ki tudjuk hozni magunkból” – fogalmazott a világ- és Európa-bajnok úszó.

A felkészülés pár nap pihenő után folytatódik – a riói olimpiáig három hónap van hátra.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!