2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Sport

Itt folytatja Alonso

Az IndyCar nevű versenysorozatban folytatja a korábbi Forma-1-es világbajnok, Fernando Alonso. A legrangosabb sorozatból a szezon végén távozó spanyol újabb kihívásokra hajt.

  • Itt folytatja Alonso

A szezon végén visszavonuló Fernando Alonso hamarosan az IndyCar versenysorozatban köthet ki. A Honda egy közleményben megerősítette, hogy a kétszeres világbajnok spanyol pilóta nem sokára valóban az indycaros autóval gyakorolhat.

Fernando Alonso három évig versenyzett az F1-ben Honda-motor hajtotta McLarennel, és bár a szakítás nem volt súrlódásoktól mentes, a brit istálló és a japán motorszállító között, a spanyol amerikai terveit továbbra is támogatja a Honda.

Az F1-csapat és a motorgyártó tavaly az IndyCarban is együttműködött Alonso Indy 500-as kalandjánál, ám a spanyolt ott is cserben hagyta a japánok motorja, győzelemre is esélyes helyzetből esett ki az erőforrás hibája miatt.

Alonso a napokban azzal indokolta távozását, hogy már más kihívásokra van szüksége.

A Forma-1 manapság már nem ugyanaz, mint amikor 2001-ben csatlakoztam a sorozathoz. Sokáig álmodoztam arról, hogy itt fogok versenyezni és ez teljesült is. De most a karrieremben újabb kihívásokra van szükségem - mondta a kétszeres világbajnok versenyző.

A Motorsport információi szerint a teszt az F1-es Olasz Nagydíj után Alabamában lesz. Alonso az Andretti Aurosport-istállóval és a Honda támogatásával gyakorolhat. Ugyanakkor várhatóan a chevrolet-s Harding Racing Teamnél mutatkozik be a szériában a következő szezonban.

Fernando Alonsót a McLarennél Carlos Sainz fogja váltani.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!