2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Ibrának nevelőegyüttese ellen kell bizonyítania

2015. november 25., szerda 15:17, frissítve: szerda 15:47

Ma este öt újabb csapat biztosíthatja be nyolcaddöntős szereplését a labdarúgó-Bajnokok Ligájában. A legnagyobb harc a B csoportban várható, ahonnan még mindegyik csapat reménykedhet a nyolcaddöntős szereplésben.

Visszavágásra készülnek a Manchester United labdarúgói. Az angol csapat a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, szeptemberben meglepetésre kikapott a PSV Eindhoventől. Louis Van Gaal együttese ráadásul tovább is juthat, ha legyőzi a hollandokat.

„A PSV-t mindig nehéz legyőzni, ezt már sokszor tapasztaltam edzőként. Sok mérkőzést nyertem a Feyenoorddal Hollandiában, de a PSV ellen mindig nehezebb dolgunk volt, és többször kaptunk ki, mint ahányszor nyertünk. Szóval most az sem számít, hogy legutóbb a PSV nem játszott olyan jól, mint szokott” – vélekedett az MU vezetőedzője.

A tét a hollandok számára is nagy: jelenleg a United mögött másodikok a B csoportban, de a harmadik helyen álló Wolfsburgnak és a negyedik CSZKA Moszkvának is reális esélye van még továbbjutni.

Az Atlético Madrid is a tavaszra készül: a spanyoloknak ehhez egy döntetlen is elég hazai pályán a török Galatasaray ellen. „Ellenfelünknek ez a meccs az utolsó lehetősége arra, hogy versenyben maradjon a továbbjutásért, ehhez le kellene győznie minket. Olyan játékosai vannak a Galatának, akik tudják, hogy hogyan kezeljenek egy ilyen helyzetet, és biztos vagyok benne, hogy meg is fognak tenni mindent ellenünk, szóval nehéz mérkőzés vár ránk” – nyilatkozta Gabi Fernández, az Atlético játékosa.

A játéknap egyik legérdekesebb mérkőzését Svédországban rendezik. A Paris Saint-Germain a Malmö vendége lesz, vagyis Zlatan Ibrahimovic visszatér hazájába, hogy nevelőegyesülete ellen segítse hozzá a továbbjutáshoz a párizsiakat. „Ez hihetetlen érzés, olyan, mintha felkerülne a pont az i-re. Hosszú volt az út idáig, tele jó dolgokkal. Minden percét élvezni fogom a mérkőzésnek. Nem sok játékosnak adatik meg, de nekem most igen. Nem is tudom, mit mondhatnék, ez örök emlék marad számomra” – jelentette ki Ibrahimovic.

Ha a franciák nyernek, akkor ők is biztosan ott vannak a nyolcaddöntőben.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!