2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Barca-iskolát alapíthatnak Magyarországon

2016. június 25., szombat 10:22, frissítve: szombat 11:20

Több mint 200 kis focista vett részt az FC Barcelona utánpótlás-akadémiája által Dabason rendezett négynapos táborban. A program koordinátora a munkát látva azt mondta: nem lehetetlen a jövőben egy magyarországi Barca-iskola létrehozása.

A Barcelona himnuszát hallgatták a kis tehetségek a Dabason első alkalommal megrendezett, az FC Barcelona utánpótlás-akadémiája által szervezett táborban. A katalán sztárklub utánpótlásának magyarországi részvételét egy több évet is a katalán klubnál töltött ifjú labdarúgó segített megszervezni, aki szerint van hová fejlődni.

„A magyar futballnak több technika kéne, több edzés meg több intenzitás, több munka” – a program koordinátora szerint Magyarországon sem lehetetlen egy Barcelona-iskola létrehozása – a négy napon át naponta három edzésen végzett munkával elégedett volt.

„Az én szülőhazámban úgy tartjuk: ha elég kitartóan dolgozol az álmaidért, azok előbb-utóbb meg is valósulnak. Ti ezen a héten nagyon sokat tettetek az álmaitok megvalósulásáért, a munkát látva biztos vagyok benne, hogy hamarosan egy Barcelona-iskola is nyílik itt, Magyarországon” – így Albert Medall Mundet, az FCB Escola Soccer Camp koordinátora.

A négynapos táborban több mint 200 gyermek és fiatalkorú focista vett részt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!