2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

CPAC Magyarország 2024 09:00

Hengerelt a Man Utd első felkészülési meccsén

2017. július 16., vasárnap 16:52, frissítve: vasárnap 17:59

Győzelmet aratott első nyári felkészülési mérkőzésén a Manchester United. Az angol labdarúgócsapat az Egyesült Államokban készül az új szezonra.

Kígyózó sor volt a StubHub Center előtt Los Angelesben a Manchester United amerikai túrájának első mérkőzése előtt. A Vörös Ördögök a Los Angeles Galaxyval játszottak felkészülési meccset az angol klub amerikai túrája részeként.

A Manchester United számít a világ egyik legnépszerűbb klubjának. Ez meglátszott az érdeklődésen is. Kicsik, nagyok egyaránt kíváncsiak voltak a Vörös Ördögökre.

„Még csak kétéves, de ez a Manchester United, ezért kihoztam őt is” – mondta egy apuka, aki kisfiával érkezett a mérkőzésre.

„Azért jöttem, mert a Manchester United a világ legjobb csapata, ilyen egyszerű” – mondta egy másik férfi.

Wayne Rooney Evertonba távozását követően a manchesteriek új kapitánya, Michael Carrick vezette ki a csapatot a pályára. A United végül 5-2-re nyert. Rashford duplájával, valamint Fellaini, Mhitarjan és Martial egy-egy góljával 5-0-ra is vezettek. A Galaxy dos Santos duplájának köszönhetően azonban a hajrában szépíteni tudott. Az új szerzemény, a több mint 80 millió euróért igazolt, Romelu Lukaku ugyan nem szerzett gólt, edzője azonban így is elégedett volt vele.

„Megmutatta, hogy csapatjátékos. Nem volt önző, nem aggódott a saját góljai miatt. A csapat eredményessége volt számára a legfontosabb – mondta José Mourinho, a Manchester United edzője.

A United magyar idő szerint hétfő hajnalban a Real Salt Lake-kel mérkőzik, majd még szintén Amerikában a városi rivális Manchester Cityvel és a Real Madriddal is összecsap.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!