2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Hatalmas ajándékot kapott Győr az Auditól

2017. július 11., kedd 10:52, frissítve: kedd 11:51

Több mint hetven járművet kapnak az Auditól az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál szervezői. A 14 és 18 év közötti fiatalok versenyét július 23. és 29. között rendezik meg Győrben, amelyen tíz sportágban százharminc versenyszámot rendeznek. Az eseményre ötven országból 2500 sportolót és több mint ezer kísérőt várnak.

Öt éve készül Győr az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra, a rendezés jogát 2012-ben nyerte el a város. Az egyhetes sportrendezvény július 23-án kezdődik. A belvárosi kereskedők jó üzletet látnak benne.

„Kedveskedni szeretnénk a dolgozóknak, illetve az idelátogatóknak. 27 üzlet csatlakozott ahhoz a felhíváshoz, hogy az EIOF ideje alatt különböző promóciókkal kedveskedjen azoknak, akik EIOF-relikviákkal, vagyis most még inkább promóciós anyagokkal, EIOF-pólókban bejönnek az üzletbe, így jó hírét kelteni üzleteinknek” – mondta el a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriumi elnöke, Obertolné Horváth Tímea.

A turisták figyelmet matricákkal hívják fel a kedvezményes vásárlásra.

A verseny szervezői 75 járművet kapnak használatra az Auditól.

„Évek óta készülünk erre az eseményre. Mindazok az infrastrukturális fejlesztések, melyek megvalósultak, mind az EIOF időszaka alatt és utána is szolgálni fogják a győrieket, az idelátogatókat. De nagyon fontos az, hogy az az egy hét is jól sikerüljön, amikor igazából a verseny van és több ezer fiatal itt lesz. Több ezer embert kell nap mint nap szállítani, ehhez az Audinak a 75 gépjárműve nagy segítséget ad” – nyilatkozta Győr polgármestere, Borkai Zsolt.

Az autókat és a kisbuszokat a sportolok is igénybe vehetik majd.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!