2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Ha Mourinhón múlna elmaradna a Man Utd meccse

2017. március 9., csütörtök 17:09, frissítve: csütörtök 17:44

Az orosz Rosztovhoz látogat a Manchester United a labdarúgó-Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Ha azonban az angolok edzőjén múlna, a meccset nem játszanák le.

Kemény próba előtt áll a Manchester United az Európa-ligában. A csapat háromezer kilométeres utat tett meg Oroszországba. Ennek ellenére, ha José Mourinhón múlna, akkor nem rendeznék meg a mérkőzést. A portugál mester ugyanis keményen kritizálta a Rosztov stadionjának gyepszőnyegét.

„Még mindig alig hiszem el, hogy pályára kell itt lépnünk, ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni. Tudom, hogy muszáj játszanunk, de nem tudom, melyik csapat futballozna itt szívesen” – mondta Mourinho.

Az angoloknál pályára léphet az a Zlatan Ibrahimovic, akit az angol bajnokságban három meccsre eltiltottak, mert lekönyökölte az ellenfél egyik játékosát a Bournemouth elleni hétvégi angol bajnokin.

A Rosztovnál tisztában vannak vele, hogy a sorozat egyik legnagyobb esélyesével találkoznak ma este. Az oroszok a Bajnokok Ligájából estek ki az Európa-ligába. A BL-csoportmeccsek során a Bayern Münchent is legyőzték hazai pályán.

„A Manchester United nagyon magas színvonalat képvisel csakúgy, mint a korábbi ellenfeleink. Ellenünk is nagyon keményen kellett küzdeni, nem lesz ez máshogy ma este sem” – mondta az orosz csapat trénere.

Ezenkívül még hét meccset rendeznek ma. A legizgalmasabbnak a Lyon–Roma találkozó ígérkezik. Lesz német és belga házi rangadó is. A Schalke a Möchengladbachot fogadja, míg a Genk a Genthez látogat. A Besiktas az Olimpiakosszal találkozik, míg az egyetlen spanyol csapat, a Celta Vigo a Krasznodarral csap össze.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!