2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Gyárfás megerősítette: megkötötte az üzletet Mészáros Lőrinccel

2017. január 6., péntek 18:35, frissítve: péntek 20:42

Megerősítette Gyárfás Tamás a Hvg.hu-nak adott interjújában, hogy Mészáros Lőrinc megvásárolta tőle az egykori Nap TV Angol utcai székházát, és a több mint 4000 négyzetméteres komplexumba költözteti ez Echo TV-t.

Gyárfás az eladásról az úszóvébét szervező céget is tájékoztatta, mivel annak érvényes bérleti szerződése van az épületre az év végéig – jelképes 1 forintért. A szervezőcég elfogadta a döntést, és várhatóan egy új irodába költözik, amely közelebb van a Dagály uszodához.

Vállveregetés
Orbán Viktor az Országházban méltatta Gyárfás Tamást. >>>

Gyárfás Tamás arról is beszélt, hogy fájlalja az úszószövetség elnöki székéből való távozását, az utódjaként emlegetett Bienerth Gusztávra pedig – a kezdeti támogatás után – megharagudott egy nyilatkozata miatt. Bienerth azt mondta: Gyárfásnak nincs helye a magyar úszósportban.

A Hosszú Katinka és közte lévő konfliktusról azt mondta: a játékosuralom a sport legnagyobb ellensége. Szerinte egyiküknek távoznia kellett, ez pedig csak ő lehetett, mivel úgy véli, egy sportvezető nem vetekedhet egy háromszoros olimpiai bajnok sportolóval.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!