2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:00

Gulácsiéknak csak egy pont jutott, a Bayern simán nyert

2017. szeptember 17., vasárnap 15:28, frissítve: vasárnap 16:07

4-0-ra győzött a címvédő Bayern München a Mainz ellen a német Bundesliga kilencedik fordulójában. A Gulácsi Péterrel a kapuban felálló Lipcse meccsén is négy gól esett – itt azonban pontosztozkodás volt a Mönchengladbach ellen.

Javítania kellett a címvédő Bayern Münchennek a két héttel ezelőtti, Hoffenheimtől elszenvedett vereség után – a bajorok pedig be is indították a hengert a Mainz ellen. A 11. percben Müller lövésébe Arjen Robben ért bele, megzavarva a vendégek kapusát. A 23. percben a holland csatár 2-0-ra növelte a Bayern előnyét, a gólpassz Kimmichtől érkezett.

A második félidő Robert Lewandowskiról szólt, a lengyel játékos először Müller beadását pöckölte a hálóba. A 77. percben Kimmichtől érkezett a labda, amelyet Lewandowski fejjel továbbított a Mainz kapujába, beállítva a 4-0-s végeredményt.

Gulácsi Péter csapata, a Lipcse a Mönchengladbach otthonába utazott. A 17. percben egy lecsorgó labdába Timo Werner ért bele jó ütemben, vezetéshez juttatva a vendégeket. A 25. percben a hazaiak büntetőhöz jutottak, a 11-est Thorghan Hazard értékesítette. De a Lipcse a félidő előtt újra vezetett, egy szép passz után Ugustin lőtt 16 méterről gólt.

A második játékrészben megrázta magát a Gladbach, a 61. percben Stindl lőtt óriási gólt Gulácsinak. A 2-2-es eredményen az sem változtatott, hogy a 83. percben a Lipcséből kiállították Keitát egy durva szabálytalanságért. A Lipcse ötödik a Bundesligában, a német első osztályt a Hannover vezeti, a második pedig a Bayern München.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!