2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Görbicz hosszabbít, de ez még nem minden

2017. február 16., csütörtök 19:19

Még két évig biztosan folytatja pályafutását a Győri ETO világklasszis kézilabdázója, Görbicz Anita. Az irányító csütörtökön írta alá a szerződéshosszabbítását, de ma a dán kézilabda egyik legnagyobb érkezését is bejelentették a győriek.

Két játékos hosszabbított, és egy új igazolást is bejelentett a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapat csütörtökön. A szurkolók legnagyobb kedvence két évig még biztos a Rába-parton játszik.

„Tudtam, hogy még kézilabdázni akarok, az volt még kérdés, hogy hol, de könnyen meg tudtunk állapodni, és számomra egyértelmű volt, hogy Győrben szeretnék még két évet játszani” – jelentette ki Görbicz Anita.

A kétszeres BL-győztes klub Görbicz mellett a kapus Kiss Évával is hosszabbított, ő még egy évre írt alá.

Bartha Csaba, a klub elnöke hangsúlyozta, hogy ez erősíti a csapatot. „A jövőben is a legnagyobb célokért küzdhetünk tovább. Ebben a szezonban egyértelmű célkitűzés volt, hogy a bajnokság és a kupa mellett a BL-ben is szeretnénk a négyes döntőbe kerülni, Ezek a célok nem változnak jövőre sem, sőt úgy gondolom, hogy mivel ma két magyar válogatott játékos szerződését tudtuk bejelenteni, ez tovább erősíti a klubunkat” – mondta a Győri Audi ETO KC elnöke.

Győrbe igazol a dán kézilabda egyik legnagyobb tehetsége. Anne Mette Hansen három évre csatlakozik a csapathoz. „Az első szezon biztosan kemény lesz. Tudom, hogy minden egyes pályán töltött percért meg kell majd küzdenem, hiszen itt tényleg a világ legjobb kézilabdázói játszanak. Rengeteget fogok tőlük tanulni, és természetesen szeretném kiharcolni a helyemet” - mondta a játékos videoüzenetében.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy egy légióssal előrehaladott tárgyalásokat folytat a klub, de részleteket egyelőre nem árultak el.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!