2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

Gólzápor a BL-ben

2017. február 22., szerda 15:03, frissítve: szerda 16:18

Gólzáport hozott a BL keddi fordulója. A két meccsen összesen 14-szer találtak be a csapatok. A Manchester City nagy fordítással 5-3-ra győzött otthon a Monaco ellen, az Atlético Madrid pedig idegenben verte 4-2-re a Leverkusent. Még két hely kiadó a nyolc között, este az angol és az olasz bajnok is pályára lép.

Nagy feladat vár a Portóra a BL nyolcaddöntőjének első felvonásában. A portugál gárda az olasz bajnok Juventusszal csap össze a továbbjutásért.

„Nagy mérkőzésre számítok, itt, a kieséses szakaszban már tényleg Európa legjobbjai küzdenek egymással. A Juventus kiváló ellenfél, nem lesz könnyű dolgunk ellenük, az biztos. Mindenesetre mi készen állunk, ezzel a mérkőzéssel is fejlődni szeretnénk, mert ez van olyan szintű kihívás, hogy tanulhassunk belőle. A játékosaim nagyon motiváltak” – mondta az FC porto vezetőedzője, Nuno Espirtio Santo.

A Juventus nagy fölénnyel vezeti az olasz pontvadászatot, a BL-ben is könnyedén jutottak tovább csoportjukból. A csapatkapitány Gianluigi Buffon azonban óvatosan fogalmazott.

„Most nagyon jól megy a csapatnak, és ez megmutatkozik az eredményekben is. Az eredményesség persze nem azt jelenti, hogy a ma esti meccset kevésbé vennénk komolyan. mert ez ugyanolyan fontos, mint bármely másik mérkőzés a szezonban. A Porto szerintem veszélyes ellenfél a komoly céltudatosságuk miatt” – mondta a Juventus FC csapatkapitánya, Gianluigi Buffon.

A másik mérkőzésen a Sevilla az angol bajnoki címvédő Leicester Cityvel csap össze. Mindkét mérkőzés 20 óra 45 perckor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!