2024. 05. 13. Hétfő Szervác, Imola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:40

Sport

Fucsovics nem bírt a világranglista hetedik helyezettjével

  • Fucsovics nem bírt a világranglista hetedik helyezettjével

Az első helyen kiemelt Nisikori Kej két játszmában legyőzte Fucsovics Mártont az 1,96 millió euró (626,5 millió forint) összdíjazású rotterdami keménypályás férfi tenisztorna utolsó pénteki negyeddöntőjében.

A mérkőzés három szoros játékkal kezdődött, mígnem a japán játékos váratlanul semmire nyerte magyar riválisa adogató játékát. Fucsovics viszont nem ijedt meg, fogadóként ugyanúgy semmire nyerte a következő gémet. Ezt követően ismét szoros játékok következtek az adogatók sikerével. Nisikori 4:3-as vezetésénél úgy tűnt, Fucsovicsnak sikerül könnyebben hoznia saját szervajátékát, csakhogy a világranglista hetedik helyezettje nagyszerű ütésekkel sorozatban öt labdamenetet nyert, így 5:3-ra elhúzott, majd gond nélkül kiszerválta a 42 percig tartó szettet.

A folytatásban a rangsorban 38. Fucsovics kezdett jobban, ugyanis két bréklabdát hárítva megnyerte szervajátékát, majd elvette Nisikori adogatását. Csakhogy a magyar játékos ezzel ellőtte minden puskaporát, innentől kezdve mindössze öt labdamenetet nyert. Amíg Nisikori egyre jobban, addig Fucsovics egyre pontatlanabbul teniszezett, így utóbbi kétszer semmire vesztette el adogató játékát, azaz ellenfele könnyedén fordított 6:2-re megnyerve a második szettet, s ezzel a mérkőzést is.

Nisikori a svájci Stan Wawrinkával találkozik a szombati elődöntőben.

Eredmények, negyeddöntő:
Nisikori Kej (japán, 1.)-Fucsovics Márton 6:3, 6:2
Wawrinka (svájci)-Shapovalov (kanadai, 10.) 6:4, 7:6 (7-4)
Medvegyev (orosz, 5.)-Tsonga (francia) 6:4, 6:2
Monfils (francia)-Dzumhur (bosnyák) 6:1, 6:2

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Komment: EP-frakciók: ki hova ül majd be? + videó

Komment: EP-frakciók: ki hova ül majd be? + videó

A Komment című műsorunkban az EP-frakciókról, Magyar Péter agressziójáról, az Eurovízióról és Karácsony külföldi támogatóiról is elmondta véleményét Bódi Ábel, a Kontextus szerkesztője, Kovács Péter, a XVI. kerület fideszes polgármestere, Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke és Sarkadi Illyés Csaba, az Economx újságírója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kós Hubert mégis indul a kontinensviadalon

Kós Hubert mégis indul a kontinensviadalon

Előzetes terveivel ellentétben mégis indul a júniusban sorra kerülő belgrádi vizes Európa-bajnokság úszóversenyén Kós Hubert, a 200 méteres hátúszás világbajnoka.
Így értékelt a boldog szövetségi kapitány

Így értékelt a boldog szövetségi kapitány

Chema Rodríguez szövetségi kapitány szerint az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott hatvan percig jól játszott a Litvánia ellen 36-23-ra megnyert mérkőzésen, a világbajnoki selejtező vasárnapi visszavágóján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!