2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Frank de Boer: A holland válogatottban sok a probléma

2017. március 20., hétfő 15:39, frissítve: hétfő 16:13

Sok ajánlatot kapott az utóbbi időben, de a szezon közepén nem akart új csapatot átvenni a legutóbb az Inter vezetőedzőjeként dolgozó egykori Barcelona- és Ajax-klasszis. Frank de Boer ezt Dabason nyilatkozta a Hír TV-nek, ahol a lánya vett részt egy utánpótlás-kézilabdatornán.

A 112-szeres holland válogatott egykori labdarúgó, aki edzőként dolgozik, azt mondja, hazája labdarúgásában is sok a probléma. Hozzátette: tavaly hiányoztak az Eb-ről, de jó esélyük van kijutni a jövő évi világbajnokságra.

„Rengeteg fiatal játékos van jelenleg a holland keretben, akik még a karrierjük legelején eligazolnak Angliába, Spanyolországba vagy Olaszországba. Tapasztalatlanok, és bár a klubjukban rendszerint jól teljesítenek, a komoly nemzetközi terhelés miatt a válogatottban már messze nem nyújtanak olyan jó teljesítményt. Huszonhat évesen már el lehetne igazolni; szerintem jelenleg a fiatal holland játékosok túl korán igazolnak el külföldre, ez jelenleg a legnagyobb probléma” – mondta az egykori klasszis védő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!