Federer és Nadal sem hibázott

KaG, 2017. augusztus 10., csütörtök 16:26
Minden nagy név továbbjutott a keménypályás montreali Rogers-kupán. A visszatérése óta két Grand Slam-tornát nyerő Roger Federer a ritka körülményeket emelte ki sima győzelme után, Monfils és Nadal is már a harmadik körre készül. A torna vasárnap ér véget.

Nagyon könnyen jutott a montreali Rogers-kupa harmadik körébe Roger Federer, aki idén az ausztrál nyílt teniszbajnokságot, majd a wimbledoni tornát is megnyerte. A 36 éves sportoló sima két szettben győzte le a kanadai Peter Polanskít. A 16 között a spanyol David Ferrerrel csap össze.

„Próbálom folytatni az idei jó játékot, bár a körülmények nem a szokásosak. Sokkal magasabbra pattan a labda, mint más tornákon általában szokott, és elég erős a szél, ami például Wimbledonban nem megszokott. Meglátjuk, mire leszek képes, de az biztos, hogy ez jó felkészülés a US Openre” – mondta Federer.

A többi nagy név sem botlott Montrealban: A francia Gael Monfils megszenvedett ugyan Nishikori ellen, de végül három szettben továbbjutott, Rafael Nadal pedig a horvát Csorics ellen ment tovább a nyolcaddöntőbe.

hirdetés
Legfrissebb
Legolvasottabb
hirdetés