2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Este fény derül a BL-döntő párosítására

2016. május 4., szerda 12:50

A Real Madrid és a Manchester City között dől el, hogy ki lesz az Atlético Madrid ellenfele a Bajnokok Ligája döntőjében.

Már teljes értékű edzésmunkát végez Cristiano Ronaldo, így várhatóan ő is ott lesz a Bernabéu Stadion gyepszőnyegén ma este a Manchester City elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágóján. Szükség is lesz a portugálra, miután az első mérkőzésen, Angliában egyik csapat sem tudott a kapuba találni. „Cristiano Ronaldo rendben van. A héten már 100 százalékos edzésmunkát végzett, és biztosan játszani fog. Karim Benzemával és Casemiróval más a helyzet. Benzema a legutóbbi vizsgálatok szerint még nincs teljesen bevethető állapotban, és nem szeretnénk kockáztatni” – mondta Zinedine Zidane, a madridiak vezetőedzője.

Visszatérő valószínűleg manchesteri oldalon is lesz: Yaya Touré ugyanis szintén kifuthat a gyepre Madridban. Az angolok nem a legjobb előjelekkel hangolódtak a visszavágóra: hétvégén 4–2-es vereséget szenvedtek a bajnokságban a Southamptontól – igaz Manuel Pellegrini azon a mérkőzésen nyolc játékost is pihentetett. „Be akarunk jutni a döntőbe, és ehhez az kell, hogy a legjobb tudásunk szerint játsszunk. Manchesterben is ezt próbáltuk. Nyomás alatt akartuk tartani az ellenfelet, de a labdaszerzések után hiányzott a játékunkból a kreativitás. A visszavágón az első perctől kezdve megpróbáljuk irányítani a játékot, és támadni” – mondta Pellegrini.

Az elődöntő visszavágója 0–0-ról folytatódik Madridban 20 óra 45 perctől. A párharc győztese az Atletico Madriddal találkozik majd a május 28-i, milánói döntőben.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!