2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Érvényesült a papírforma Cincinnatiban

2017. augusztus 18., péntek 12:18, frissítve: péntek 12:49

Nem hibáztak a favoritok a Cincinnatiban zajló keménypályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében. Dominic Thiem, David Ferrer, valamint Grigor Dimitrov is bejutott a legjobb 8 közé.

Nem ígérkezett könnyűnek a legjobb 16 közötti mérkőzés Grigor Dimitrov számára a Cincinnatiban zajló tornán. A hetedikként kiemelt bolgár az argentin Del Potróval találkozott. Az első szettet 6:3-ra nyerte Dimitrov. A második szorosabb volt, de 7:5-re ezt is hozta a bolgár. Aki ezzel bejutott a negyeddöntőbe, ahol azzal a japán Szugitával találkozik, aki az orosz Khacanovot verte három szettben.

Nem hibázott Dominic Thiem sem. Bár a harmadik helyen kiemelt osztrák versenyző csak nagyon szoros meccsen tudta legyőzni a francia Mannarinót. Az első és a második szett is rövidített játékkal dőlt. Mindkét játszmát Thiem nyerte egyaránt 7:6-ra.

A negyeddöntőben pedig David Ferrer lesz az osztrák ellenfele. A spanyol játékos honfitársát, Pablo Carreno Bustát ejtette ki a legjobb 16 között. Ferrer 6:4, 6:4 arányban hozta a mérkőzést.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!