2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Túlélve Bolíviát 03:00

Sport

Erdei: Nekem így nem lehet abbahagynom

Folytatja pályafutását, de néhány hét feltöltődésre vágyik Erdei Zsolt félnehézsúlyú ökölvívó, aki szombaton egy megkérdőjelezhető pontozásos döntéssel szenvedte el első vereségét a profik között. Nem akarja ilyen meccsel lezárni pályafutását, de nem tudja, milyen lehetőségek előtt állhat még 39 évesen.

Nem csalódott, inkább dühös Erdei Zsolt. A magyar félnehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok az orosz Gyenyisz Gracsovtól elszenvedett pontozásos vereséggel elvesztette hibátlan mérlegét, de úgy érzi, a szakma és a szurkolók látták, hogy ki volt a jobb a ringben. „Papírforma szerint nyilván most a 33 mellé bejött egy vereség. Nem tudom, mennyire lendít vissza a világranglistán vagy mennyire nem. Engem a világranglista egyébként sem foglalkoztatott. Tudom, hogy hova tartozom a világban, az ökölvívásban milyen helyet foglalok el, és szerintem a szakemberek is tudják. Remélem, hogy a következő megmérettetés is méltó lesz hozzám” – hangsúlyozta.

Most azonban pihenni szeretne, de meg sem fordult a fejében, hogy szögre akassza a bokszkesztyűt, mert szebb lezárást szeretne. „Nekem így nem lehet abbahagynom. Az emberek is azt várják tőlem, hogy igenis tegyem még egyszer oda magam, és mutassam meg, hogy ki vagyok” – szögezte le a félnehézsúlyú profi ökölvívó.

Erdei azt mondta, ha tudja, hogy elpontozzák a meccset, akkor rámegy a kiütésre Gracsov ellen, akit középszerű bokszolónak tart.

Madár akár már július 13-án bokszolhat egy újabb monte-carlói gálán, de ezzel kapcsolatban még sok a nyitott kérdés. Az elvesztett meccs ugyanis nem tett jót Erdei és promótere, Lou DiBella együttműködésének sem. „Nem beszéltünk a mérkőzés óta. Ahogy véget ért a meccs, bejött a szorítóba, aztán az eredményhirdetés után kimentem. Nem találkoztam vele, én nem is kerestem vele a kapcsolatot. Ha akar velem közölni valamit, akkor majd szól nyilvánvalóan. Nem gondolom, hogy nekem bármilyen lépéseket kellene tennem” – fogalmazott a sportoló.

Erdei bízik benne, hogy még összejön neki címmeccs az Egyesült Államokban, a szombati mérkőzést viszont minél előbb szeretné elfelejteni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!