2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 23:30

EL: három párharc csak a hosszabbításban dőlt el

2017. április 21., péntek 08:34, frissítve: péntek 13:43

A Manchester United küszködve jutott a négy közé a labdarúgó-Európa-ligában, miután a negyeddöntő csütörtöki visszavágóján hosszabbítás után 2-1-re győzte le az Anderlechtet.

A Vörös Ördögök Henrih Mhitarjan találatával korán előnybe kerültek, ám Sofiane Hanni még az első játékrészben egyenlített. Bár az angolok előtt számos lehetőség adódott, nem tudták lezárni a párharcot rendes játékidőben. A hosszabbításban végül az a Marcus Rashford döntött, aki több nagy helyzetet kihagyott korábban. Ezzel a manchesteriek vezetőedzője, José Mourinho sorozatban kilencedik hazai pályán lejátszott európai kupamérkőzését nyerte meg, köztük a Manchester United hat szezonbeli összecsapását az Old Traffordon.

Az Ajax kétgólos előnnyel utazott Gelsenkirchenbe, majd 0-3 után emberhátrányban két gólt rúgott a ráadásban a Schalke vendégeként, és jutott tovább.

A Besiktas és a Lyon párharcában még az összesen 210 játékperc sem volt elég a döntéshez, végül tizenegyespárbajban a francia együttes kerekedett felül a nyolcadik sorozatban.

A Celta Vigo egyedüli csapatként jutott már a rendes játékidőben a legjobb négy közé a Genk elleni döntetlennel – összesítésben 4-3-mal.

Európa Liga, negyeddöntő, visszavágó:

Besiktas 2–1 Lyon (Büntetőkkel: 7:6)
(Összesítésben: 4-4)

Genk 1–1 Celta Vigo
(Összesítésben: 3-4)

Manchester United 2-1 Anderlecht
(Összeségében: 3-2)

Schalke 3-2 Ajax
(Összesítésben: 3-4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!