2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Djokovic után Murray is csomagolhat

2017. január 22., vasárnap 15:25, frissítve: vasárnap 16:00

Újabb bombameglepetés született az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A világelső brit Andy Murray négy szettben kikapott német ellenfelétől, így Novak Djokovic után a másik tavalyi döntős számára is véget ért az év első Grand Slam-tornája. A nőknél is búcsúzott az első kiemelt, Angelique Kerber két szettben kapott ki.

Már az első szettben látható volt, hogy Mischa Zverev nem adja fel harc nélkül a csatát. A német teniszező remek játékkal akasztotta meg a világelső lendületét.

A második játszmában Andy Murray magához tért, és 7:5-re hozta a szettet. A folytatásban viszont Zverev pillanatnyi esélyt sem hagyott a brit sztárnak. Két szettet nyert, amivel övé lett a mérkőzés is 7:5, 5:7, 6:2, 6:4-re. Így hatalmas meglepetésre, Novak Djokovic után a világranglista vezetője is kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

A sérülése után visszatérő Roger Federernek sem hiányzott sok a búcsúhoz, Nisikori Kei alaposan megizzasztotta a svájci teniszezőt. Az első szettet a japán játékos nyerte 7:6-ra. De Federer magára talált, és a régi időket idéző tenisszel hozott két szettet.

A döntő játszmában pedig könyörtelenül kihasználta az ellenfél megingásait. Végül 6:7, 6:4, 6:1, 4:6, 6:3-mal jutott a negyeddöntőbe, ahol Mischa Zverevvel találkozik majd.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!