2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Sport

Détári Lajos: bravúrra lesz szükség a továbbjutáshoz az Eb-n

Az egykori világválogatott szerinte a németek hiába gyengélkednek, a kontinenstornán roppant veszélyesek lesznek.

  • Détári Lajos: bravúrra lesz szükség a továbbjutáshoz az Eb-n

A házigazda Németország, Svájc és Skócia – ez a három válogatott lesz a magyar ellenfele a jövő évi Európa-bajnokságon. Marco Rossi csapata a svájciak ellen kezd, a németek ellen folytatja, és a skótok ellen zárja majd a csoportkört, és reméljük, lesz folytatás. A Magyar Nemzetnek az egykori világválogatott futballista, Détári Lajos is elmondta a véleményét a sorsolásról:

"Én a huszonegy már ismert válogatott között egyetlen gyengét sem találok, és nyilván a pótselejtezőkből is három erős csapat érkezik. Szerintem nincs olyan csoport, amely a mienknél kedvezőbb vagy hátrányosabb lenne, éppen ezért bravúr majd a továbbjutáshoz. A németek ellen a közelmúltban jól szerepeltünk, az előző Eb-n döntetlent játszottunk velük, majd később itthon is, legutóbb pedig idegenben legyőztük őket, ez azonban nem számít. 

Most egészen más meccsek következnek, házigazdaként nagyon alaposan felkészülnek, és kárpótolni akarják a szurkolóikat az utóbbi időszak szerényebb eredményeiért, és vannak olyan jó játékosaik, hogy erre képesek legyenek.

Annak azért örülök, hogy nem a nyolcvanezres dortmundi stadionban találkozunk velük, de természetesen Stuttgartban is félelmetes lesz a hangulat. Fontos, hogy jó rajtot vegyünk Svájc ellen, aminek a záloga az, hogy a tökéleteshez közeli legyen a felkészülésünk, és ne legyenek sérülések, Marco Rossi a legjobb kerettel utazhasson Németországba."

Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

A jelenleg a Feyenoordot irányító holland Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!