2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Del Potro és Thiem is továbbjutott

2017. augusztus 16., szerda 16:09

Szettveszteség nélkül jutott be a harmadik helyen kiemelt Dominic Thiem a Cincinnatiban zajló keménypályás férfi tenisztorna harmadik fordulójába. Az osztrák versenyző az olasz Fogninit verte.

Nem kegyelmezett Dominic Thiem az olasz Fabio Fognininak a Cincinnatiban zajló torna második fordulójában. A harmadik helyen kiemelt osztrák teniszező az első játszmát 6:3-ra, míg a másodikat még simábban, 6:2-re nyerte. A legjobb 16 között az Adrian Mannarino – Sam Querrey mérkőzés győztesével találkozik.

Nick Kyrgios könnyedén tudta le az első akadályt. A botrányairól is híres ausztrál teniszező az első fordulóban a papíron nála esélyesebb és a tornán 9-ként kiemelt a belga David Goffinnal találkozott. Akit kicsivel több, mint egy óra alatt győzött le két szettben 6:2, 6:3-ra. A második fordulóban az ukrán Dolgopolovval csap össze.

Sikerrel vette az első fordulót Juan Martin Del Potro is. Az argentin versenyző a 10-ként kiemelt cseh Thomas Berdychet verte három szettben. Az elsőt 6:3-ra hozta Berdych. Del Potro egyenlített, a mindent eldöntő harmadik játszmában pedig 6:0-ra lemosta ellenfelét. A második körben az amerikai Mitchell Krueger ellen ragad ütőt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!