2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Csodára készül a Monaco és a Leverkusen

2017. március 15., szerda 14:14

A Monaco a Manchester City, a Bayer Leverkusen pedig az Atletico Madrid ellen próbál csodát tenni a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek mai visszavágóján. A francia gárda 5-3-ról, a Leverkusen 4-2-ről igyekszik felállni. Az Atlético edzője szerint a Barcelona csodája is bizonyítja, hogy ebben a sorozatban idén is minden megtörténhet.

Megnyugtató kétgólos előnnyel várhatja a ma esti BL-nyolcaddöntő visszavágóját a tavaly döntős Atlético Madrid. A matracosok vezetőedzője, Diego Simeone szerint ellenfelük, a Bayer Leverkusen nem adta fel a párharcot.

„A Leverkusennek komoly támadójátéka van, mindig gyors tempóban kezdik a mérkőzést, ez veszélyes helyzeteket is teremthet. Bár Németországban 4-2-re nyertünk, sok gond volt az ottani játékunkkal, és most sem számítok sima mérkőzésre. Azt mondtam a játékosaimnak, hogy ez a Bajnokok Ligája-sorozat tele van meglepetésekkel, és nem csak azért, ami Barcelonában történt. Koncentráltnak kell maradnunk, akkor nem lehet baj” – nyilatkozta.

Az este másik mérkőzésén a Monaco a Manchester Cityt fogadja, a hazai csapat kétgólos hátrányból próbál felállni. A francia gárda edzője szerint mindent egy lapra kell feltenniük. „Biztos, hogy nem csak mi, hanem a City is támadni fog. Nekünk azonban fontosabb a gólszerzés, kettőnél több gólt kell lőnünk a továbbjutáshoz. A City azonban nagyon veszélyes csapat, minden pillanatban képesek gólt szerezni. A továbbjutáshoz legalább három gólt kell lőnünk. Nagyon nehéz lesz” – emelte ki Leonard Jardim.

Mindkét mérkőzés este háromnegyed kilenckor kezdődik.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!