2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Cristiano Ronaldo: Nem vagyunk válságban

Hír TV

2017. november 2., csütörtök 11:43, frissítve: csütörtök 12:43

Cristiano Ronaldo szerint nincs válságban a címvédő Real Madrid, annak ellenére sem, hogy szerda este 3-1-re kikapott a Tottenham Hotspurtől a labdarúgó-Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

A Tottenham Hotspur a a Real Madrid 3-1-es legyőzésével már biztosan ott lesz a BL-nyolcaddöntőben.

„Ami fontos a számunkra, és motivál bennünket, hogy még jobb csapat legyünk, és elérjük a céljainkat. Ma mindannyian láthatták, hogy a Tottenham nagy csapat. Nyolcvanezer ember előtt játszottunk a Wembley-ben, és az ilyenek valóban történelmi alkalmak. Most a legjobbak közé tartozunk, nemcsak Angliában, hanem Európában is. Az ilyen eredményeknek köszönhetően az emberek láthatják, hová tartunk” – mondta a sajtótájékoztatón az angol csapat argentin vezetőedzője, Mauricio Pochettino.

Az ellenfél portugál aranylabdása szerint nincs válságban a királyi gárda. „Nem lehetünk mindig a legjobb formában, vannak jó és rossz pillanatok. Nyugodtak vagyunk, mert az számít, ami a szezon végén történik, nem az, ami most. El kell fogadnunk, hogy nem vagyunk jó passzban, de dolgoznunk kell tovább” – nyilatkozta Cristiano Ronaldo.

Csakhogy a BL-címvédő a spanyol bajnokságban sem remekel. Először szenvedett vereséget kétszer egymás után, a hétvégén a katalán Gironától. Zinédine Zidane vezetőedző úgy véli, pánikra nincsen ok.

„Ilyen az élet. El kell fogadni néha, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogy mi szeretnénk. Most nem mondhatom azt az öltözőben, hogy nagyszerűen mennek a dolgok, nem vagyunk jó állapotban. De van időnk arra, hogy változtassunk a szezonban. Ami a játékosokat illeti, nem boldogok, ilyen meccs után nem is lehetnek azok. Nehéz elfogadni a vereséget, de egy olyan csapattól kaptak ki, amely nagyon jól játszott, és megérdemelte, hogy nyerjen. Az a fontos, hogy tudjuk, hogyan változtassunk ezen, ki kell tartanunk a céljaink mellett, és a szezon hátralévő részében van időnk javítani” – fogalmazott a francia tréner.

A Real Madrid tizenhat közé jutását sem fenyegeti veszély, mert mindkét riválisát öt ponttal előzi. A BL-ben eddig a Paris Saint-Germain, a Bayern München és két angol csapat, a Manchester City és a Totthenham jutott túl a csoportmérkőzéseken.

(Fotó: Getty Images)

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!