2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Sport

Bolgár–magyar: Megszólalt a legújabb helyszín-jelölt polgármestere

Az önként jelentkező Kardzsali város polgármestere elárulta, hogy a Bolgár Labdarúgó-szövetség nem kereste meg a magyarok elleni Eb-selejtező megrendezésével kapcsolatban. Azaz hiába az igyekezet, semmiféle garancia sincs arra, hogy két nap múlva meg lehessen rendezni a bolgár–magyar Eb-selejtezőt.

  • Bolgár–magyar: Megszólalt a legújabb helyszín-jelölt polgármestere

Amilyen lelkesen lépett színre Erol Mümün, olyan leforrázó sorokat tett közzé a saját Facebook-oldalán. Miutén hétfőn eldőlt, hogy a Szófia helyett beugró Plovdiv a Hriszto Botev Stadionban zajló építési munkálatok miatt nem rendezi meg a Bulgária–Magyaroszág Eb-selejtezőt, jelentkezett Kardzsali város polgármestere, hogy a városa szívesen otthont adna a két válogatott Eb-selejtezőjének. Erol Mümün odáig ment, hogy szerinte nézőket érdemelne a rangos mérkőzés.

Ma kiderült, hogy a városvezető és az önkormányzat nem is kapott hivatalos felkérést a mérkőzés megrendezésére a Bolgár Labdarúgó-szövetségtől (BLSZ). 

Mostanáig a bolgár szövetség nem kereste meg az önkormányzatunkat azzal, hogy az Arda Arénában rendezné meg a Magyarország elleni mérkőzést. Bár már nagyon kevés idő van hátra, továbbra is készen állunk arra, hogy minden segítséget megadjunk a szervezéshez. Szeretném hangsúlyozni, hogy a bolgár–magyar Eb-selejtező igazi futballünnep lenne a városunknak és az egész régiónak. Ezért is azt az álláspontot képviseljük, hogy a találkozót nem szabad üres lelátók előtt lejátszani. A válogatottunk megérdemli a bolgár szurkolók támogatását, függetlenül attól, melyik városban lép fel

 – posztolt Erol Mümün. 

Ezek után már tényleg csak egy kérdés maradt: mikor jelenti be az Európai Labdarúgó-szövetség, hogy a csütörtökre tervezett Eb-selejtező elmarad. A BLSZ nem tud megbirkózni a szervezéssel.

Borítókép: A magyar válogatott Budapesten simán verte a bolgárokat (Fotó: Mirkó István)

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

Megvan Szoboszlaiék új vezetőedzője

A jelenleg a Feyenoordot irányító holland Arne Slot váltja Jürgen Kloppot a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzői posztján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!