2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

BL: fordított a Monaco, simán ment tovább az Atlético

2017. március 15., szerda 22:59, frissítve: csütörtök 14:52

A Monaco és az Atlético Madrid jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó-Bajnokok Ligája szerdai játéknapján.

A hercegségbeliek az első meccsen 5-3-ra kikaptak a Manchester City vendégeként. A visszavágón azonban 3-1-es győzelmet arattak az angolok ellen, így idegenben lőtt több góllal ők jutottak a negyeddöntőbe.

Manchester City trénere szerint nem a taktika miatt estek ki. Pep Guardiola a támadók agresszivitását hiányolta.

„Folyamatosan azt sulykoltam a játékosaimba, hogy támadniuk kell és gólokat szerezni Monacóban. Ez a második félidőben sikerül is, de végül veszítettünk és kiestünk. Jelenleg nem vagyunk elég jók, több tapasztalatra van szükségünk. Elmondom már sokszor: nem számít, hogy veszítünk, vagy nyerünk, de legyünk azok, akik vagyunk, játszunk úgy, ahogy szoktunk, a meccs elejétől a végéig. A második félidőben ezt megcsináltuk, az elsőben viszont nem volt erre képesek” – mondta a katalán mester.

A játéknap másik párharcán az Atlético 4-2-es idegenbeli siker után látta vendégül a Bayer Leverkusent. A két csapat madridi párharca 0-0-val végződött, így Diego Simeone együttes várhatja a folytatást.

A sorsolást pénteken délben tartják.

A negyeddöntőbe jutott csapatok: Real Madrid, Atlético Madrid, Barcelona, Bayern München, Borussia Dortmund, Monaco, Juventus, Leicester City

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!