2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Sport

Betelt a pohár a Bayern München vezetőségénél

Nekiment a német sajtónak a Bayern München vezetősége a klub labdarúgóit és edzőjét érintő kemény kritikák miatt. Az utóbbi mérkőzéseken rosszul teljesített a csapat, amiért a szezon elején kinevezett edzőt, Niko Kovacot is hibáztatják.

  • Betelt a pohár a Bayern München vezetőségénél

A német sajtóban már hetek óta téma a Bayern Münchennél edzősködő Niko Kovac lehetséges leváltása is. A német klub az utóbbi 3 bajnoki mérkőzéséből egyet sem tudott megnyerni, és a Bajnokok Ligájában az Ajax ellen is csak egy döntetlenre futotta. A tréner változatlanul bízik csapatának sikerében.

„Egy kis szerencsére lenne szükségünk. Mint ahogyan az életben, úgy a sportban is. Eddig mindig megteremtettük a győzelem esélyeit, és ha ezt a szerencsét megkapjuk, újra eredményesek lehetünk” – nyilatkozta a Bayern vezetőedzője.

A müncheni csapatnál is játszó német válogatott labdarúgókat, Manuel Neuert, Thomas Müllert és Mats Hummelst érte a legtöbb kritika a Hollandiától elszenvedett 3–0-ás vereség miatt. A Bayern ügyvezetője szerint a újságírók kritikái felháborítóak.

„Az emberi méltóság sérthetetlen. Nem tudom, hogy a futballra vonatkozóan szerepel-e ez külön az alkotmányunkban. A labdarúgásnak is megvannak a maga törvényei, legalábbis megenged a sajtónak bizonyos kritikát, de mi a Bayern Münchennél ezt a fajta tiszteletlenséget már nem fogadjuk el” – nyilatkozta Karl-Heinz Rummenigge ügyvezető.

A Bayern München elnöke jogi lépéseket is kilátásba helyezett, hogy megvédje a csapatot és játékosait. A sportigazgató pedig továbbra is számít Niko Kovacra a klub edzői posztján. „Azért hibáztatnak, mert nem véleményeztem Niko Kovac munkáját. Nem értem miért? De számomra ez nem kérdés. Ő pontosan tudja, hogy támogatjuk, és nagyra értékeljük munkáját” – közölte Hasan Salihamidzic.

A rekordbajnokok a bajnokságban hét forduló után csupán a hatodik helyen állnak. A hétvégi fordulóban a Wolfsburg vendégeként bizonyíthat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!